Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
значи никој не може да ми помогне во врска со сликата ?

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Не знам по кај пат ке пишам на темава кај што ви бара сериски инсталирајте како триал верзија симнете си Adobe Activator пуштете го еднаш и готово е не ви бара повеќе....
A да дадеш линк од тој Adobe Activator нема да е лошо..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023
A да дадеш линк од тој Adobe Activator нема да е лошо..
Ти дефинитивно не си арен...ГУГЛ и по пп 100 пати ме праша ти реков не ти давам го имаш на гугл само пиши го ах заборајв те мрзи...

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ти дефинитивно не си арен...ГУГЛ и по пп 100 пати ме праша ти реков не ти давам го имаш на гугл само пиши го ах заборајв те мрзи...
Добро де не се возбудувај одма..

M

Mr.InF3ction

Гостин
Добро де не се возбудувај одма..
Тоа што ти дадов пачот работи 100% и сам го користам. Не знам зошто да не работи кај тебе. Како што кажа другиот член одкако ќе инсталираш пачот после ќе прифати сериски број.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Како да менувам боја на фаца/тело :) Aма онака да нема јаки контрасти,него да не боде приметно, бојата да си биде природна

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Како да менувам боја на фаца/тело :) Aма онака да нема јаки контрасти,него да не боде приметно, бојата да си биде природна
Image>>>>Adjustments>>>>>>Hue and saturation, можеш и со Image>>>>>>Adjustments>>>>>>Levels

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
ајде плс ако може да ми дадете пак тјуториал за да направам ваква слична слика..или со кој др програм можам :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
ајде плс ако може да ми дадете пак тјуториал за да направам ваква слична слика..или со кој др програм можам :)

Интересен предизвик :) Само што ме мрзи па така набрзина направив.
Сепак не е многу лошо како за прв и последен обид :pos2::pos2:
Можно е да се постигне некаков реален ефект со квалитетна слика и многу чепкање со levels, color balance, curves.

П

Паган-др

Гостин
Имам карта на Европа (поточно од еРепублик Европа) и сега сакам да го ставам македонското знаме на местото кај што е Македонија, ама да биде во тие граници знамето. Го направив транспарентно тоа место, е сеа како да го вметнам знамето таму мало да биде? Ве молам step-by-step, онака нубски објаснето пошто ептен ама ептен сум нуб у Фотошоп. Се работи за ЦС 5 ако ви помага нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom