A да дадеш линк од тој Adobe Activator нема да е лошо..Не знам по кај пат ке пишам на темава кај што ви бара сериски инсталирајте како триал верзија симнете си Adobe Activator пуштете го еднаш и готово е не ви бара повеќе....
Ти дефинитивно не си арен...ГУГЛ и по пп 100 пати ме праша ти реков не ти давам го имаш на гугл само пиши го ах заборајв те мрзи...A да дадеш линк од тој Adobe Activator нема да е лошо..
Добро де не се возбудувај одма..Ти дефинитивно не си арен...ГУГЛ и по пп 100 пати ме праша ти реков не ти давам го имаш на гугл само пиши го ах заборајв те мрзи...
Повели... Истите ефекти само друга слика, не биди ограничен, пробувај.значи никој не може да ми помогне во врска со сликата ?
Тоа што ти дадов пачот работи 100% и сам го користам. Не знам зошто да не работи кај тебе. Како што кажа другиот член одкако ќе инсталираш пачот после ќе прифати сериски број.Добро де не се возбудувај одма..
Image>>>>Adjustments>>>>>>Hue and saturation, можеш и со Image>>>>>>Adjustments>>>>>>LevelsКако да менувам боја на фаца/тело Aма онака да нема јаки контрасти,него да не боде приметно, бојата да си биде природна
... ама може да бидеова не е фотошоп -.-
толку профи не знам да го напраам... ама може да биде
ајде плс ако може да ми дадете пак тјуториал за да направам ваква слична слика..или со кој др програм можам