bravos odlicno ic ne se poznava
bravos odlicno ic ne se poznava
А грешката е???Пробав да инсталирам CS4 и ми се јави некој ерор и ми прекина инсталацијата. После тоа пробувам да инсталирам пак и ми дава ерор дека не може да продолжи и ми дава три опции Switch to, Retry и Cancel. Cancel е затемнето, не може да се клика, Switch to не ми дава ништо, Retry го враќа истото. Некој да поможи?
Гугл Хром користам. Фајрфокс немам инсталирано, а Интернет Експлорер користам само после формат кога морам да симнам гугл хром како би го инсталирал. Али најдов шо е проблемот, до компјутерот било. Нешо не беше компатибилно мислам, симнав друга верзија. Сепак фала=)А грешката е???
Да не ти вика случајно да исклучиш Firefox (IE)???
mmm abe imav takov problem mislam ... ama da ti kazam si simnav drug i super e aj moze nekoj ke znae sto e bas da vidam...Момци незнам до што е... Неможам сам да се снајдам па барам помош од некој.. Кога го оклучувам Фотошоп ЦС5 нонстоп ми бара да пишувам Сериал за Extended Trial.. Ај ако може да ми помогнете како да го средам случајот??
Го напишав веќе кодот 1000 пати и ми вели дека е грешен а прво влагаше кога ќе му го ставев..
Ќе ти пратам Hosts Patch по пп и ќе биде ок.Момци незнам до што е... Неможам сам да се снајдам па барам помош од некој.. Кога го оклучувам Фотошоп ЦС5 нонстоп ми бара да пишувам Сериал за Extended Trial.. Ај ако може да ми помогнете како да го средам случајот??
Го напишав веќе кодот 1000 пати и ми вели дека е грешен а прво влагаше кога ќе му го ставев..
Го средив пачот и сега?Ќе ти пратам Hosts Patch по пп и ќе биде ок.
Сега треба да ти е средено, ако не ти е, најди некој сериски, внеси го и толку.Го средив пачот и сега?
Да ама дупи по некад... Имаше една финта на поранешните PS верзии демек да пачираш со исклучен интернет. А инаку ке внесеш сериал, ќе ти го привати, и послем пак ти дава триал, и пак кога ќе внесеш ти го ресетира, и пак го одбива и пак 30 дена триал... барем кај мене е така.Сега треба да ти е средено, ако не ти е, најди некој сериски, внеси го и толку.
Кај мене е топ, ставаш таму 255.0.0.0 (или како беше) во hosts фајлот, ставаш после сериски.... крај.Да ама дупи по некад... Имаше една финта на поранешните PS верзии демек да пачираш со исклучен интернет. А инаку ке внесеш сериал, ќе ти го привати, и послем пак ти дава триал, и пак кога ќе внесеш ти го ресетира, и пак го одбива и пак 30 дена триал... барем кај мене е така.