Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Значи еве вака..
Бидејки тренирам ракомет во Зоми Мак М Струмица сакам да направите едно добро лого..
значи вака.. боите да бидат зелена и бела, ама белата некако да може да се гледе ..( наравно) ..
еве ви сликичка од Зоми мак и сместете ја некако убавко да биде..
или само Зоми Мак М напишете и стајте нешто во врска со ракометот..
димензии 400х100 тука некаде.. не сакам да биде дебел..
и наравно, без позадина...
Поздрав и фала однапред
Еве ви сликата:
n72886775398_6107.jpg
И ако може еве вака: од левата страна да пише „ Зоми Мак “ во сред на човекот во црното да пише „М“ и од десната страна Струмица:)
и да не ми го пише никот :)
Позз

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Може ли некој да ми објасни или да ми даде тјуториал како да дојдам до ваков ефект ?
ако може по ПП....фала

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Пробав да инсталирам CS4 и ми се јави некој ерор и ми прекина инсталацијата. После тоа пробувам да инсталирам пак и ми дава ерор дека не може да продолжи и ми дава три опции Switch to, Retry и Cancel. Cancel е затемнето, не може да се клика, Switch to не ми дава ништо, Retry го враќа истото. Некој да поможи?:)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробав да инсталирам CS4 и ми се јави некој ерор и ми прекина инсталацијата. После тоа пробувам да инсталирам пак и ми дава ерор дека не може да продолжи и ми дава три опции Switch to, Retry и Cancel. Cancel е затемнето, не може да се клика, Switch to не ми дава ништо, Retry го враќа истото. Некој да поможи?:)
А грешката е???

Да не ти вика случајно да исклучиш Firefox (IE)???

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
А грешката е???

Да не ти вика случајно да исклучиш Firefox (IE)???
Гугл Хром користам. Фајрфокс немам инсталирано, а Интернет Експлорер користам само после формат кога морам да симнам гугл хром како би го инсталирал. Али најдов шо е проблемот, до компјутерот било. Нешо не беше компатибилно мислам, симнав друга верзија. Сепак фала=)

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
сеуште чекам да ми кажете дали можете да ми дадете тјуториал..или да ми покажете како да дојдам до тај ефект ?

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Момци незнам до што е... Неможам сам да се снајдам па барам помош од некој.. Кога го оклучувам Фотошоп ЦС5 нонстоп ми бара да пишувам Сериал за Extended Trial.. Ај ако може да ми помогнете како да го средам случајот??
Го напишав веќе кодот 1000 пати и ми вели дека е грешен а прво влагаше кога ќе му го ставев..

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Момци незнам до што е... Неможам сам да се снајдам па барам помош од некој.. Кога го оклучувам Фотошоп ЦС5 нонстоп ми бара да пишувам Сериал за Extended Trial.. Ај ако може да ми помогнете како да го средам случајот??
Го напишав веќе кодот 1000 пати и ми вели дека е грешен а прво влагаше кога ќе му го ставев..
mmm abe imav takov problem mislam ... ama da ti kazam si simnav drug i super e :) aj moze nekoj ke znae sto e bas da vidam...

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ќе ти пратам Hosts Patch по пп и ќе биде ок.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Сега треба да ти е средено, ако не ти е, најди некој сериски, внеси го и толку.
Да ама дупи по некад... Имаше една финта на поранешните PS верзии демек да пачираш со исклучен интернет. А инаку ке внесеш сериал, ќе ти го привати, и послем пак ти дава триал, и пак кога ќе внесеш ти го ресетира, и пак го одбива и пак 30 дена триал... барем кај мене е така.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да ама дупи по некад... Имаше една финта на поранешните PS верзии демек да пачираш со исклучен интернет. А инаку ке внесеш сериал, ќе ти го привати, и послем пак ти дава триал, и пак кога ќе внесеш ти го ресетира, и пак го одбива и пак 30 дена триал... барем кај мене е така.
Кај мене е топ, ставаш таму 255.0.0.0 (или како беше) во hosts фајлот, ставаш после сериски.... крај.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Не знам по кај пат ке пишам на темава кај што ви бара сериски инсталирајте како триал верзија симнете си Adobe Activator пуштете го еднаш и готово е не ви бара повеќе....

Kajgana Shop

На врв Bottom