Samsung galaxy Tab

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Ми треба мислење за Samsung Galaxy Tab. Гледам го има во One а и цената му е падната откако излезе новиот Ipad2. Главно ќе го користам за интернет, гледање филмови, повеќе како уред што би го носел на патување а да е полесно пренослив од лаптоп. Гледам дека има излезено и нов Самсунг Таб, но сепак 10инчи ми се чини како малку гломазен за носење наоколу, додека овој малку постариот има добар хардвер, а и 7инчи ми изгледа перфектно пренослив. Во дилема сум :D.

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Прво има многу табови Самсунг дали мислиш за овој http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_8_9-3893.php ако е тој тогаш тој е 9 инчи ако е овој http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_t_mobile-3672.php тогаш тој е 7 инчи али е многу постар модел
Мислев за постариот, со 7инчниот екран, 2010 мислам дека излезе :).

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Samsung ќе претстави 11,6 инчен Galaxy Tab

Деновиве се прошири информации дека корејската компанија Samsung работи на 11,6 инчен таблет со Android Ice Cream Sandwich.

Наводно, таблетот ќе има и доста моќни перформанси. Имено, ќе доаѓа со дво-јадрен Exynos 5250 процесор кој ќе работи на 2GHz, а максималната резолуција на екранот ќе биде 2560×1600 пиксели.

Иако засега Samsung нема ништо официјално потврдено, сепак се зборува дека овој уред би се нашол на пролетниот саем во Барселона.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
http://www.gsmarena.com/samsung_p7100_galaxy_tab_10_1v-3831.php Еден од најдобрите табови, и многу нормално, Самсунг Табовите котираат на врвот. iPad деца се за нив. :D
Добро сега и ти па, не го потценувај Ipad-от, ништо не му фали. Го имав дома (Ipad 2 3G) на два - три дена и искрено изненаден сум колку е стабилен и брз. Се мислам измеѓу него и некој од табовите на Samsung, здравје ке видам таму после нова година.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Добро сега и ти па, не го потценувај Ipad-от, ништо не му фали. Го имав дома (Ipad 2 3G) на два - три дена и искрено изненаден сум колку е стабилен и брз. Се мислам измеѓу него и некој од табовите на Samsung, здравје ке видам таму после нова година.
iPad 2 премногу е брз. Самсунзите за нив се желки. Но затоа во сите други перфоманси се подобри Самсунг. Сепак би зел јас iPad 2 баш поради брзината. :D

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
И јас го гледам овие 2 недели. Има само еден проблем...како по ѓаволите ќе изгледаш кога некој ќе ти се јави...смешно изгледа ставен на уво :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
А како ќе видиш кој ти ѕвони??

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
А како ќе видиш кој ти ѕвони??
Највеке сакам да го купам за да го користам како мини лаптоп за да не ја влечам цепаницата (лаптопот) секаде со мене. За разговор си имам две екстра телефончиња (Samsung и Htc). :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Mi treba pomos : mi crkna lap topot i morav da mu najdam zamena, pa kako dosta eftina varijanta zemav galaxy 2. mozam da kazam deka e super, mi gi ispolnuva moite skromni ocekuvanja, no mnogu me nervira sto nemam fb chat ni preku aplickacijata ni preku browserot. dali postoi nacin da imam chat? fala odnapred!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Mi treba pomos : mi crkna lap topot i morav da mu najdam zamena, pa kako dosta eftina varijanta zemav galaxy 2. mozam da kazam deka e super, mi gi ispolnuva moite skromni ocekuvanja, no mnogu me nervira sto nemam fb chat ni preku aplickacijata ni preku browserot. dali postoi nacin da imam chat? fala odnapred!
FaceBook Messanger симни си.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
se snajdov, fala vo sekoj slucaj :. e sega, kirilica postoi nacin da instaliram ?

Kajgana Shop

На врв Bottom