Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Brat daj be zivej malce .... ima nesto da ne iskenjas... jas svakam koj ti e brat ama odbiraj nekad so kakvi oci gleas na rabotite
Ај бе не ми мрси многу, што курац мешаш работи. За мене досега беше најјако, овој дел ја претераа мое мислење, глеај си работа ајт.

Дали тоа Бекам ќе го пали огнот? :vozbud:

хм, мудро изиграно од нивна страна се извадија на нивното најквалитетно иако незнам дали тоа е толку прикладно за ваква манифестација, преку пола саат да има „музички времеплов“.

факт е дека имаат страшна музика, но претераа како за ваков настан, но мудар потег, вака го влечат вниманието и освојуваат симпатии иако немаше ништо спектакуларно досега.

сепак потсвршив кога ги откачија Продиџи и Muse. :D

Шо е ова во моментов ?

Brian Eno - An ending (in memoriam muzikata)

До колку е планирано да трае отварањето?

хм, мудро изиграно од нивна страна се извадија на нивното најквалитетно иако незнам дали тоа е толку прикладно за ваква манифестација, преку пола саат да има „музички времеплов“.

факт е дека имаат страшна музика, но претераа како за ваков настан, но мудар потег, вака го влечат вниманието и освојуваат симпатии иако немаше ништо спектакуларно досега.
Немој да мрчиш бе, им смета на колегиве. ;)
Тоа е и мене што ми смета... тргнаа убаво, ама пак на крај дојдоа на она нивното, филмови, книги, писатели, музики почнаа да мешаат, да се докажат како доминантни во минатото и како ,,нај народ,, од културолошки аспект, ама одма нег. поени.(y)

Па шо сакате вие, пајдушкото да го свртат?
Тоа е нивната историја...
Сеа реално малце ја затупеа со музиката, можеше тоа да трае пократко, али шта је ту је.

Немој да мрчиш бе, им смета на колегиве. ;)
Тоа е и мене што ми смета... тргнаа убаво, ама пак на крај дојдоа на она нивното, филмови, книги, писатели, музики почнаа да мешаат, да се докажат како доминантни во минатото и како ,,нај народ,, од културолошки аспект, ама одма нег. поени.(y)

Замисли, ова кај нив дома е, си се фалат. Тоа би го кажал и ние ако правиме антики, коњи, Ацета, Илинден па после оро некое тешкото, демек да се покажеме дека сме јаки и така негативни поени и ние би добиле? Ма ај бегај, субјективност....

Грците први маме им јебем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom