Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Brat daj be zivej malce .... ima nesto da ne iskenjas... jas svakam koj ti e brat ama odbiraj nekad so kakvi oci gleas na rabotite
Ај бе не ми мрси многу, што курац мешаш работи. За мене досега беше најјако, овој дел ја претераа мое мислење, глеај си работа ајт.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Дали тоа Бекам ќе го пали огнот? :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
хм, мудро изиграно од нивна страна се извадија на нивното најквалитетно иако незнам дали тоа е толку прикладно за ваква манифестација, преку пола саат да има „музички времеплов“.

факт е дека имаат страшна музика, но претераа како за ваков настан, но мудар потег, вака го влечат вниманието и освојуваат симпатии иако немаше ништо спектакуларно досега.

сепак потсвршив кога ги откачија Продиџи и Muse. :D

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Шо е ова во моментов ?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Brian Eno - An ending (in memoriam muzikata)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
До колку е планирано да трае отварањето?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
хм, мудро изиграно од нивна страна се извадија на нивното најквалитетно иако незнам дали тоа е толку прикладно за ваква манифестација, преку пола саат да има „музички времеплов“.

факт е дека имаат страшна музика, но претераа како за ваков настан, но мудар потег, вака го влечат вниманието и освојуваат симпатии иако немаше ништо спектакуларно досега.
Немој да мрчиш бе, им смета на колегиве. ;)
Тоа е и мене што ми смета... тргнаа убаво, ама пак на крај дојдоа на она нивното, филмови, книги, писатели, музики почнаа да мешаат, да се докажат како доминантни во минатото и како ,,нај народ,, од културолошки аспект, ама одма нег. поени.(y)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.427
Па шо сакате вие, пајдушкото да го свртат?
Тоа е нивната историја...
Сеа реално малце ја затупеа со музиката, можеше тоа да трае пократко, али шта је ту је.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Немој да мрчиш бе, им смета на колегиве. ;)
Тоа е и мене што ми смета... тргнаа убаво, ама пак на крај дојдоа на она нивното, филмови, книги, писатели, музики почнаа да мешаат, да се докажат како доминантни во минатото и како ,,нај народ,, од културолошки аспект, ама одма нег. поени.(y)
Замисли, ова кај нив дома е, си се фалат. Тоа би го кажал и ние ако правиме антики, коњи, Ацета, Илинден па после оро некое тешкото, демек да се покажеме дека сме јаки и така негативни поени и ние би добиле? Ма ај бегај, субјективност....

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Грците први маме им јебем

Kajgana Shop

На врв Bottom