abe nekoj ili nema nikojako nekoj ima Lg optimus l3 da mi kaze kako da si stavam moja muzika na porakite bidejki mi gi dava samo onie od telefonot na pocetokot mozev da stavam eve sega nemozam sto e rabotata
Купи број од оне и активирај 2 гб 3г интернет за 150 ден и цепај а евтин интернет од вип немаЛуѓе ми треба итно помош ..
Која е најефтина варијанта за припејд корисник на ВИП да дојде до интернет ? Ќе одам утре на одмор па ќе ми треба одвреме навреме за комуникација нешто да завршам бар по 10тина минути во денот.. која е најефтината варијанта да дојдам до нет ?
Не е софтвер, микрофонот ти рикнал, однеси го на сервис да го променатДечки, ќе бидам многу благодарен ако најдеме чаре околу проблемот. До вчера ми фунцкионираше се` на Нокиа 6303, а од утрово микрофонот едноставно е во аут. Јас ги слушам ама другите само ало викаат од другата страна. Што мислите дали треба софтверски да се реши проблемот, бидејќи еднаш веќе истото го правев ама ми беше под гаранција и на гарантниот лист напишале само нова swверзија v. 10.10, дали треба можеби да се чачка во самиот уред и каде најевтино и квалитетно да го средат.
Достапен си на двата сим-а, подобар самсунг некој земи си со 2 сим-а има повеќе моделиДали знае некој да ми објасни подетално за мобилните со Dual Sim, не ми е јасно дали истовремено можи да користи телефонот две картици од различни оператори или како и дајте ми предлог за некој таков подобар телефон со Touch али и отприлика колку пари е, бидејќи ми е здосадено да носам три телефони од сите три оператори
Однеси го на сервис ако може да го средат, ако не цел екран со тач оди и солен еДенес при трчање,држејќи го во рака мобилниот отидоа неколку капки во него(се работи за Самсунг Галакси С).Сега не ми работи делот од екранот кој се наоѓа најдолу,со трите команди додека останатиот дел од екранот е ок и реагира на допир.Чаре?
Однеси го на сервис ако може да го средат, ако не цел екран со тач оди и солен е
Не знам колку ти е значајно да имаш интернет, ама да знаеш дека интернетот што го нуди Вип во моментов е тапа невидена. Го имам скоро две години и за никаде е, луѓе на One и T-Mobile имаат многу подобар интернет. Истиот телефон без интернет пакет во Вип, на М тарифа ти е 6.499. Ако ептен ти значи интернетот, земи го тој со 1 гига, ама ќе плаќаш 390 плус секој месец за срањето.http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=262
Вреди ли да се земе со М тарифен модел + сурф 1 гб.?
У право си..подобро само М тарифа и + 2 гб интернет од оне за 150 ден.Не знам колку ти е значајно да имаш интернет, ама да знаеш дека интернетот што го нуди Вип во моментов е тапа невидена. Го имам скоро две години и за никаде е, луѓе на One и T-Mobile имаат многу подобар интернет. Истиот телефон без интернет пакет во Вип, на М тарифа ти е 6.499. Ако ептен ти значи интернетот, земи го тој со 1 гига, ама ќе плаќаш 390 плус секој месец за срањето.
Штета е што ВИП уште никако да воведе 3G, а новиве телефони најдобро се искористени со постојана интернет конекција.
Исто така, ако ти допринесува во одлуката. Пред ден два кога плаќав сметка ја прашав типката во ВИП до каде се со 3G мрежата, вика дека е инсталирана опремата (и знам дека е), ама чекале лиценца од АЕК. Сакам да кажам дека може за месец-два-три да пуштат 3G, па да вреди нешто повеќе од ова срањево сега.
Има некое сигналче на почетокот пред да ѕвони и во тој момент ти пишува call waiting нешто такаКако се препознава втора линија на операторот? Ми кажаа дека имало финта, т.е. се препознава... пример додека некој зборува, место заузет да те даде... те префрла на втора линија, како да ја препознаам? Хелп?