Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Sekade se desava po nesto kaj nas totalno NISTO , jas neznam do koga planiraat da dremat dodeka drugi strasno se zasiluvaat , mnogu sumnervozen eve avgust mesec dojde ,a nie poleka da si se spremame da bideme kolateralna steta !

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Sekade se desava po nesto kaj nas totalno NISTO , jas neznam do koga planiraat da dremat dodeka drugi strasno se zasiluvaat , mnogu sumnervozen eve avgust mesec dojde ,a nie poleka da si se spremame da bideme kolateralna steta !
Не ти се доволни Манџукич, Шакири, Данте, Пизаро? :)

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Не ти се доволни Манџукич, Шакири, Данте, Пизаро? :)

Uopste ne mi se dovolni , toa se igrACI ZA NA KLUPA SAKAM IGRAC OD A-KLASA KAKO STO KUPUVAAT DRUGITE NASI KONKURENTI ZA TITULA VO LS . EDEN DORTMUND GO ZEDE REUS A NIE Albanci I HRVATI EPA BRATE NE BIVA BEZ PARI SAMPION VO DENESNO VREME .

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Нешто што фаци како spaso не разбираат....

Баерн минатата година се сопнуваше на последната пречка не заради првата постава туку заради немање на адекватни замени, солидни играчи на кои можеш да сметаш when the going gets tough. Милион примери кога Гомез не беше ефективен, па мораа да влегуваат Олиќ (тотално вон форма) и Петерсен. и тоа немаше никаков ефект. Сега ги имаме Манџуќич и Пизаро, докажани голгетери во БЛ.
Понатаму кога се повредуваа Рибери и Робен немавме адекватна крилна замена,па мораше со Милер да се крпат дупките. Сега го имаме Шаќири, кој покажува на припремиве дека е дечко полн потенцијал, но и е спремен сериозно да се наметне

За одбраната нема што да се зборува. Очигледен upgrade направивме. Данте 10x> Ван Бајтен .

Јас сум супер задоволен од трансфер периодов. Менаџментот ги согледа очигледните дупки , и донесе играчи кои се многу подобри од опциите кои ги имавме минатата сезона.

Можеби можеше да се донесе уште еден играч од средниот ред, но секако не по цена од 40 милиони како Мартинез.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Нешто што фаци како spaso не разбираат....

Баерн минатата година се сопнуваше на последната пречка не заради првата постава туку заради немање на адекватни замени, солидни играчи на кои можеш да сметаш when the going gets tough. Милион примери кога Гомез не беше ефективен, па мораа да влегуваат Олиќ (тотално вон форма) и Петерсен. и тоа немаше никаков ефект. Сега ги имаме Манџуќич и Пизаро, докажани голгетери во БЛ.
Понатаму кога се повредуваа Рибери и Робен немавме адекватна крилна замена,па мораше со Милер да се крпат дупките. Сега го имаме Шаќири, кој покажува на припремиве дека е дечко полн потенцијал, но и е спремен сериозно да се наметне

За одбраната нема што да се зборува. Очигледен upgrade направивме. Данте 10x> Ван Бајтен .

Јас сум супер задоволен од трансфер периодов. Менаџментот ги согледа очигледните дупки , и донесе играчи кои се многу подобри од опциите кои ги имавме минатата сезона.

Можеби можеше да се донесе уште еден играч од средниот ред, но секако не по цена од 40 милиони како Мартинез.

Ako gi smetas Dante , Pizaro , Shaqiri dobri zasiluvanja vo odnos na Jordi Alba , Hazard , Reus , Ibra , Thiago Silva i mnogu drugi ednostavno treba da sednes i da places doma posto nasive sekad ke kupuvaat vtora klasa igraci uste koga Melo mi go spomnuvaat mi ide da puknam od nervoza , abe ako treba ke odvoev i 50 miliona ama ke go zemev Falcao bez oko da mi trepne ili eve sega i Van Persie visi vo vozduh ... moze slobodno da kazam deka izminative godini napravivme katastrofalni greski ispustajki gi od raka Ozil , Khedira , Reus , Vidal i uste red drugi samo poradi retardirani lugje vo upravata so sli4en pamet na tvojot i zatoa uste mnogu vreme ke bideme vtori , a ti ako se zadovoluvas so vtori mesta togas idi prosetaj i izluftiraj si ja tikvata .

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Ako gi smetas Dante , Pizaro , Shaqiri dobri zasiluvanja vo odnos na Jordi Alba , Hazard , Reus , Ibra , Thiago Silva i mnogu drugi ednostavno treba da sednes i da places doma posto nasive sekad ke kupuvaat vtora klasa igraci uste koga Melo mi go spomnuvaat mi ide da puknam od nervoza , abe ako treba ke odvoev i 50 miliona ama ke go zemev Falcao bez oko da mi trepne ili eve sega i Van Persie visi vo vozduh ... moze slobodno da kazam deka izminative godini napravivme katastrofalni greski ispustajki gi od raka Ozil , Khedira , Reus , Vidal i uste red drugi samo poradi retardirani lugje vo upravata so sli4en pamet na tvojot i zatoa uste mnogu vreme ke bideme vtori , a ti ako se zadovoluvas so vtori mesta togas idi prosetaj i izluftiraj si ja tikvata .
Незнам каде да почнам, толку што нема логика постов.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388

Шпанија изгуби и во 2-то коло на ОИ, овој пат од Хондурас :icon_mrgr: и немаат шанси да ја поминат групната фаза што значи дека побргу од очекуваното (31 август :eek:) ќе дознаеме дали Мартинез ќе дојде кај нас или ќе остане во Билбао. Се зависи дали Билбао ќе ја спушти цената :cautious:

M

MrzaRules

Гостин
:pos::pos::tapp::facepalm: Абе за секој ли е компјутер и интермец :D си дигнал страна некој неписмен и си лупа трансфери без врска, и некој како дечкоо од губентус ќе мисли точни дека се :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Оваа генерација влага у последната фаза од своите кариери,во кои секоја пропуштена шанса е рамна на неуспех кој вечно ќе ги прати во кариерите....

Такада нема више паламудење,имаат се што им е потребно,буквално!

Уште евентуално еден ДМ на средината квалитетен кој верувам дека ќе го донесат и оваа екипа има се што им треба за сите 3 фронта!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нападот е квалитет од светски размери....Огромна разноликос и непредвидливост имаат сега,поготово со Шаќири и Манџо кој е опасен од буквално секоја позиција со глава...Шаќири истотака топ,и опасен не само по линија туку и низ средината на теренот.

Едино нешто во моментот што можат да го докомплетираат е токму тоа што го бараат-ДМ

Да се затвори уште повеќе линијата меѓу средината и одбраната и да се зацврсти средината!
--- надополнето: 31 јули 2012 во 21:05 ---
Со овој состав и евентуално уште еден ДМ,догодина би требало да се прошетаме низ Бундес и да стигнеме најмцале до полуфинале ЛШ!

Не гледам што им фали,освен малце муда и да се средат у главите!Имаат се што треба!

Kajgana Shop

На врв Bottom