Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ќе навивам за Дин и Дејмон! 1-1 да биде! :icon_lol:
И мислам дека за Елена подобра опција е Сем, пошто она е поише негов тип на девојка, да не комплицираме. :D

Туку, да не идеме многу офтопик кога стартува осма сезона?

овие двајца ако идат у Мистик Фолс ке ги запалат градот сосе вампирите како сува трева xD

Ни отиде Еленчето од рака така :)

Од есен ќе ја даваат на МТВ

озбилно ова ? дел од есенската ренесанса со сите можни цси ке биде xD
Сите ЦСИ, Супернечрл и Госип Грл :))
Јас одново ќе си ја гледам вие како сакате :)

Сите ЦСИ, Супернечрл и Госип Грл :))
Јас одново ќе си ја гледам вие како сакате :)
богами и мене ако ме фати некоја досада како сега би ги гледала сите овие сами 6тава сезона да не е,итс килин ме !
мада мтв до толку далеку тешко да отиде:)

богами и мене ако ме фати некоја досада како сега би ги гледала сите овие сами 6тава сезона да не е,итс килин ме !
мада мтв до толку далеку тешко да отиде:)
Прееска даваа инсерти од првата епизода, татко им кога влегува у соба и кога ќе ја види мајка им на таванот, така од 1ва сезона е сега до која сезона ќе тераат тоа тек ќе видиме.

И ја ќе си ја гледам, подруго е кога е на тв. :) А до каде ќе стигнат со прикажување останува да видиме. Еднаш неделно ќе даваат или секој ден?

И ја ќе си ја гледам, подруго е кога е на тв. :) А до каде ќе стигнат со прикажување останува да видиме. Еднаш неделно ќе даваат или секој ден?
Не објавија термини, само најавија дека ќе ја даваат.
Ама со оглед дека сите овие серии ќе ги даваат, ќе да биде еднаш неделно, два пати најмногу.

Еднаш или два пати неделно, ама си сите нишани ќе се гледа. Мезина и останати дрангулци и оптегнат ко чоек на кауч.

^ И коментарот на Миша напишан на фб:
24 seconds into this video, there's a remarkably alluring shot of an incredibly handsome guy taking a poop in the woods. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom