Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па и Фелпс ќе е сабајле:icon_lol:
Тоа за west coast да може да го прати у разумно време, сигурно НБЦ пак ги имаат откупено тв правата за пливањето и си редат нивни термини :icon_mrgr:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Тоа за west coast да може да го прати у разумно време, сигурно НБЦ пак ги имаат откупено тв правата за пливањето и си редат нивни термини :icon_mrgr:
Ма сака - неќе , Фелпс мора да стане сабајле за да избори пласман во полуфиналните трки, квалификации секој мора да помине, бил од САД или Македонија.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
На два дена пред официјалниот почеток, МТВ почнува со преносите од ЛОИ 2012 во Лондон. Предвидени се над 250 часа програма, во живо и низ снимки.

Коментаторската екипа ја сочинуваат: ГОРАН МИЛКОВСКИ и ЗЛАТКО КАЛИНСКИ (од Лондон), а ЗОРАН ВИДЕВСКИ, БРАНКО ЧУПЕСКИ, ГОРАН СТЕРЈОВ, ТОНИ СТОЈАНОВСКИ, ДРАГАН НИКОЛОВСКИ и ЈУГОСЛАВ КОСТОВСКИ (од Скопје).

Ете го и Југослав! :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ke ima fudbal vecer? :) aj proverete ke ve molam ne mi otvora od rabota mrtv :D :D :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па народов ќе знае само неколку спорта, коа само тоа ќе даваат! Многу тимски спортови годинава, многу ракомет посебно. Требало повеќе на индивидуалните спортови да се даде внимание, макар и по 20 минути пренос, за да се види духот на Олимпијадата, во разновидноста на спортовите, во тоа колку човекот може да направи сам со тоа колку е посилен, побрз или повешт во спортот. Сега се е тимски спортови, од репрезентации кои годинава ги гледавме веќе. Требаше пошарено и тоа многу пошарено...
--- надополнето: 25 јули 2012 во 12:47 ---
Ke ima fudbal vecer? :) aj proverete ke ve molam ne mi otvora od rabota mrtv :D :D :D
Фудбал жени ќе има.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па народов ќе знае само неколку спорта, коа само тоа ќе даваат! Многу тимски спортови годинава, многу ракомет посебно. Требало повеќе на индивидуалните спортови да се даде внимание, макар и по 20 минути пренос, за да се види духот на Олимпијадата, во разновидноста на спортовите, во тоа колку човекот може да направи сам со тоа колку е посилен, побрз или повешт во спортот. Сега се е тимски спортови, од репрезентации кои годинава ги гледавме веќе. Требаше пошарено и тоа многу пошарено...
Se soglasuvam, LOI se da mu se snevidi, ovie sportovi gi gledame sekoja godina. Mnogu interesni individualni sportovi ima po svetov.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ќе има пренос на некој наш канал? :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ќе има пренос на некој наш канал? :)
Нема да има.

ПРЕКУ ТАКВОТО ВЕЌЕ, 3 ПОСТА НАД ПРАШАЊЕВО ТВОЕ ИМАМЕ КОМЕНТИРАНО ЗА ПРОГРАМАТА НА МТВ!

ДАЈТЕ ЦРВЕНКИ ПАК БЕ!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Eве за тие што не се задоволни од програмската шема на мтв и на еуроспорт, тука ќе ги имате сите преноси кои ќе се реализираат од Лондон
Код:
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
Отварањето ќе го пренесува некоја наша телевизија? Шо како? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Отварањето ќе го пренесува некоја наша телевизија? Шо како? :)
Da, MTV.

Grckata kandidatka za triskok, kako i da se vika tocno na mak, Paraskevi Papachristou ja isfrlile od Olimpijadava, zatoa sto tvitala rasisticki komentari. Pisala na Twitterot "With so many Africans in Greece ...the West Nile mosquitos will at least eat homemade food." :facepalm::tapp: Go tvita ova a ide na LOI kade sto ima atleti od cel svet :pos:
Ama prorabotelo balkanskoto vo nea :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Саат, дечко, саат? :D
Ne mozam da vidam na sajtot na MRTV poso ne mi go otvora od tuka, mislam 20:00h ama pisi na google london 2012 opening ceremony i od britanskoto vreme so ke ti go dade, eden saat ponapred smetaj.

Kajgana Shop

На врв Bottom