Ништо чудно ако биде плав тартанот. И на Олимпискиот у Берлин е плав.Атлетската нема да биде сина, ќе си биде бордо како по сите стандарди.
Плавиов слој е еден од многуте како што може да забележите на сликава:
До пред некој ден беа стигнати до тоа црното во средина, ова синово што е моментално е веројатно е сивото на сликата, така да останува уште тартанот да го постават.
edit:
Според сликиве изгледа стварно ќе биде сина:
http://kurir.mk/makedonija/vesti/78988-FOTO-GALERIJA-Gruevski-ja-poseti-renoviranata-arena-Filip-Vtori
Има разлика од таа плава боја и оваа на градски, да е таква како во Берлин ќе биде одлично, оваа е премногу сељачка.Ништо чудно ако биде плав тартанот. И на Олимпискиот у Берлин е плав.
Па нели прочита дека скоро сите карти са купени?Абе како оди продажбата на картите и има ли еуфорија во градот? Да има барем 20 илјдади да не зее стадионот празен
Купени се сите ја бев пред саат време земав уште само 3 карти имаше останато за запад.Абе како оди продажбата на картите и има ли еуфорија во градот? Да има барем 20 илјдади да не зее стадионот празен
Ke si kasnam od genitaliite so ne sum u sk....Само што пројдоа Комитите кај мене под зграда... Наежување до коски!!! Леле дај Боже да грми стадионот вака!
Да.И на сите карти продадени нема да има пренос на ТВ ?