Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

• Креатор на темата Креатор на темата DracevoTheCity
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако идат и Вардар вечер со помисла „доволна е победа од 1-0“ како што сервираат медиумите, тогаш поразот е неизбежен.

имам една карта за на јужна блок 1, ред 33, седиште 18. Ја продавам за 100.

Атлетската нема да биде сина, ќе си биде бордо како по сите стандарди.
Плавиов слој е еден од многуте како што може да забележите на сликава:
73rIh.jpg

До пред некој ден беа стигнати до тоа црното во средина, ова синово што е моментално е веројатно е сивото на сликата, така да останува уште тартанот да го постават.

edit:
Според сликиве изгледа стварно ќе биде сина:
http://kurir.mk/makedonija/vesti/78...vski-ja-poseti-renoviranata-arena-Filip-Vtori
podloga-500.jpg
:eek::sick::confused:
Ништо чудно ако биде плав тартанот. И на Олимпискиот у Берлин е плав.

Hertha_Berlin_26263_569661.jpg

Koмити мора да пеат песни за Вардар што ке ги знае цела публика за да грми цел стадион,ако се паметни.

Ништо чудно ако биде плав тартанот. И на Олимпискиот у Берлин е плав.
Има разлика од таа плава боја и оваа на градски, да е таква како во Берлин ќе биде одлично, оваа е премногу сељачка.
Извинете за офф топик.

Абе како оди продажбата на картите и има ли еуфорија во градот? Да има барем 20 илјдади да не зее стадионот празен

Абе како оди продажбата на картите и има ли еуфорија во градот? Да има барем 20 илјдади да не зее стадионот празен
Па нели прочита дека скоро сите карти са купени?

Купени се сите ја бев пред саат време земав уште само 3 карти имаше останато за запад.

А ви текнува на муабетите дека ќе биде добро и 20.000 да има :D

Гледам почнаа да ги препродаваат картите :свиркам: На пазар3 ги нудат за 200-250 :tapp:

Само што пројдоа Комитите кај мене под зграда... Наежување до коски!!! Леле дај Боже да грми стадионот вака!

Само што пројдоа Комитите кај мене под зграда... Наежување до коски!!! Леле дај Боже да грми стадионот вака!
Ke si kasnam od genitaliite so ne sum u sk....

И на сите карти продадени нема да има пренос на ТВ ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom