Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Zatoa sto utre ke se pojavi nekoj kopuk agent i za nekoj back up igrac ke mu bara 15 miliona samo za nego, ne znam sto e tolku tesko da se sfati Ferguson sto pravi?
Ne bese do agentot kaj Hazard, sam si gi izbra Celzi, ista ponuda imavme dadeno i nie i tie i toa e toa. Ne e agentot problemot tuka, pretsedatelot na Sao Paolo e.
Точно, за Хазард беше голема борбата бидејќи Сити само имаа понудено помалку додека Јунајтед и Челзи имаа иста понуда 32.5 милиони фунти + бонуси и им беа прифатени. Ист беше понуден договорот на Хазард и беше оставено на него да одлучи.

Во врска со изјавава на агентот, не верувам дека Ферги ќе води битка 2 недели со Сао Паоло за сума и така одеднаш ќе се откаже за 2 - 3 милиони фунти разлика откако на маса се 25+ милиони фунти ми нема логика едноставно, не се откажа ни за Хазард така не се откажа ни за Санчез минатата година туку тоа беа одлуки на играчите па така да мислам дека и сега ќе иде до крај.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Zatoa sto utre ke se pojavi nekoj kopuk agent i za nekoj back up igrac ke mu bara 15 miliona samo za nego, ne znam sto e tolku tesko da se sfati Ferguson sto pravi?
Ne bese do agentot kaj Hazard, sam si gi izbra Celzi, ista ponuda imavme dadeno i nie i tie i toa e toa. Ne e agentot problemot tuka, pretsedatelot na Sao Paolo e.
за претседателот на Сао Пауло е подобро сега да го продадат оти ке добијат 80% од сумата ако го продадат во Август добиваат 10% помалку.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Младинците на вториот пријателски меч сезонава победиле со 8 - 0 против Рево Експрес, првиот пријателски меч го загубија. Во победата од 8 - 0 еден играч постигнал 4 гола тоа бил Џош Хероп.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рио стави 3 нови видеа од турата на апликацијата за мобилен, видете ги :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај ако сакаш кажи сaмо како се викаше апликацијата за да го побарам на гугл? :D
Пиши Rio Ferdinand 5 app android/ios зависи што телефон имаш и ќе ти ја даде :) 5 се вика апликацијата ама на сторот да не ти даде 824932849324823 апликации.

A

apidrone

Гостин
Јас не знам што Ферги не сака да им даде некое милиониче на агентите на играчит мислам дека затоа не го земавме Хазард дај нека му даде некој милион и завршена работа.
Затоа што еднаш ако попушти нема веќе враќање назад. Сите ќе бараат поише.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Солскер со Молде се пласирал во 3-тото кфалификациско коло од Лиграта на Шампионите , би ми било мило да се пласираат во групте.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom