Дежурна Ординација! #2

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Shto treba da znaci ako na eden covek mu se ukocuva celo telo?? I mu se zdrvuvaat zabite ?
Под здрвуваат забите мислиш ти се укочува вилицата?
Нешто да се препотуваш, температура,проблеми со голтање, иритабилност?
Си имал ли посекотина ви скоро време?

K

kalimer0

Гостин
Вчера и денес чувствувам болка при уринирање и исто вчера почнав да кашлам и немам мерено ама чувствувам висока температура.
Може овие работи да се поврзани и дали ќе исчезне болката? Некоја превентива? Не ми се оди на доктор бидејќи не сум бил една година xD

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Да му е*ам мате* на времево , некни спиев на клима дома , забораив да ја исклучам и кога излегов ме сецна и бев болен 2/3 дена , сега сум оздравен но имам Дијареа (Про*лив) :D
Значи пијам многу течности, сокови , и јадам нормално ...некој совет има или?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Вчера и денес чувствувам болка при уринирање и исто вчера почнав да кашлам и немам мерено ама чувствувам висока температура.
Може овие работи да се поврзани и дали ќе исчезне болката? Некоја превентива? Не ми се оди на доктор бидејќи не сум бил една година xD
баш дека не си бил на доктор појди си, чисто на контрола.
инаку не верувам дека е нешто страшно (далеку од срцето е ;) ), сигурно мала настинка.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
Под здрвуваат забите мислиш ти се укочува вилицата?
Нешто да се препотуваш, температура,проблеми со голтање, иритабилност?
Си имал ли посекотина ви скоро време?
Da drugar ukocuvanje na vilicata,prepotuvanje isto taka za ova goltanje i iritabilnost ne...

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Каде може да се купи Биотин (витамин) ми го треба во концентрации од 1000мцг. Исто така дали може да се најде цинк посебно или во комбинација со Б6 и ниацин.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Денес ме болеше стомаков многу и пошо е недела на маларична појдов.Ми рече можда ми е од јајник таква работа утре да одам кај матичен ехо да ми напрајт.Ми стаде инекција во венава на рака (бедоксин,спазмекс и уште нешто)и сега ме печат очиве(n) .Дали е можно од то да ми е?

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
davajte nekoj lek me boli stomakot poknav se napiv dve apcinja ranitadin ali ne pominuva stalno me zaboluva ali mi pominuvase od apcinjava eve denes puknav

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
кај мене нането фикса такви проблеми моментално
мада не сум имал којзнае какви болки

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
davajte nekoj lek me boli stomakot poknav se napiv dve apcinja ranitadin ali ne pominuva stalno me zaboluva ali mi pominuvase od apcinjava eve denes puknav
Stomakot ili zeludnikot? Sto se trues so ranitidin ako e stomakot? Zemi caj od nane napravi si ili analgin i legni pospij, svrten nastrana so nozete svieni za da gi opustis muskulite.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
I jas imam problemi so nego i znam kako ti e :( Zemi pij mleko, toa pomaga mnogu i caj od kamilica, ako ne ti pomogne od ranitidinot i cajot, odi na lekar ke ti stavat inekcija od spasmeks + ranitidin mislam bese, ke spadne bolkata. Dosta pati imam trcano na dezuren i jas, znam deka e neprijatno :(

Kajgana Shop

На врв Bottom