Каков мобилен користите во моментов?

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Јас се подновив малце со Iphone 4s пред едно 3 недели

Иначе користам и Blackberry 9800 Torch, Nokia N97, Sony Ericsson Satio - тој го продавам и HTC HD2 xD

Член од
1 февруари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
236
Друже како си задоволен од Алкателот,и колку го купи?
Слика вади одлична 5мп камера, брз е, до сега ми нема закочено па ниту ми сецка батерија ми држи нормално, екранот е стакло добра резолуција... Во класа на самасунг с2 подобар од ифон само со цена три пати пониска. Од оне го зедов на договор 400претплата за 6000денари(само ми пресметаа некој попуст од 5000ден за лојалност)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
iskustvo kazi nesto za ovoj tel
Значи телефоното е прекрасен. Има Виндовс но тоа поред мене не е пречка туку сите потребни апликации можеш да ги најдеш. Има голема предност лесно му се прави jailbreak тоа значи дека лесно можеш апликации кој нормално треба да ги платиш, можеш да ги симнеш и да ги инсталираш. Телефонот е многу стабилен има се што е потребно едино напред нема камера за скајп на пример. И секако доста е издржлив има супер дисплеј и стаклото не прима лесно греботинки.

М

Мартин`

Гостин
1.jpg
И супер ми е, не сум некој мобилски фанатик па да фрлам пари повеќе пари на телефони. Доволно ми е да врши работа.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
После 2 и нешо годишна врска со ајфонот пред неколку дена ми почина R.I.P :place:
Умре кралот, да живее кралот! Најновото самсунгче с3 цмок

Закон телефон имам и најубав да...:vozbud::vozbud::drk: :icon_lol:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Сага на прајват порака! И не : мојо е поубаФ :P

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Nokia N9 - од пред 3 дена и сега го продавам, јебига Андроид си е андроид.

Kajgana Shop

На врв Bottom