Знаеш како викаат, никој не може да се врати назад и да почне од почеток, но секој може да почне од сега и да направи сосем нов крај.Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Многу ке ценам доколку ми помогнете
Благодарам однапред
Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Благодарам однапред
Pa ova bese definitivno naj korisnoto nesto sto sum go cul cel den na forumov i iskreno da ti kazam ke te poslusam fala na ubaviot sovetЗнаеш како викаат, никој не може да се врати назад и да почне од почеток, но секој може да почне од сега и да направи сосем нов крај.
Затоа пријателе немој да се напнуваш со тоа, почни да се грижиш за себе, почни да одиш во теретана и да вежабаш, мене тоа искрено и најмногу ми помогна да се пронајдам себеси. Исто така таму и целиот бес го истурам што сум го собирал цел ден.
Дефиниција за "кул" личност хах, немам претстава како таа би звучела. Според некои би требало да си безмилосно копиле за општеството да те смета за "кул" личност.
Но верувај дека девојките, зборам за оние вистински девојки попрво би одбрале машко кое има смисла за хумор, кој е пристоен, ги третира со почит и се однесува како џентлмен, отколку на некој нафуран сељак кој мисли дека е големо фраериште.
Ти викаш дека ги имаш сите услови за да влезеш во таа "пич" класа. Па тогаш зашто не влезеш ? Што те запира ?
Тргни од тука, што е она што ти претставува пречка за да не си во таа класа. Самодоверба ? - Оди во теретана, ќе ти помогне многу.
И имај на ум, секогаш ама БАШ СЕКОГАШ биди свој, биди ти.
Има една многу точна поговорка :
- Be yourself because everyone else is taken.
Се надевам дека ќе ти биде ова од помош.
Поздрав
Aham(Sarcasm - It confuses stupid people)Dafuq???
Јас повише мислев на нешто по скромно и по суптилно
--- надополнето: 23 јули 2012 во 14:30 ---
Ninja 69 Фала на тоа... искрено убаво кажано
Освен ако можеш да бидеш Бетмен ,тогаш биди Бетмен.А не беше „кул“ да бидеш свој!?
Тоа е тоа.пронајди се самиот себеси.доколку глумиш некој друг нема на ништо да личиш,ќе бидиш обичен лигуш.слушај ја музиката што навистина тебе лично ти се допаѓа,облекувај она што тебе ти се допаѓа и не потпаѓај под туѓи влијанија.И немој лесно да прифаќаш туѓи совети-не се секогаш искрени и соодветни.
Супер си кажа...само работата е што тие добри фини џентлмени пристојни момци остануваат без девојки гледајќи одстрана како тие лоши фраери ги ќаруваат убавите девојчиња кои не ги сакаат тие фраери со свој памет туку гледаат сите одстрана како се однесуваат и мислат дека така треба. ке фатат некој таков ке се заљубат за првпат ке имаат се што сакале и ке се чувствуваат како што сакале некогаш и ке испадне дека тој буљаш не цени ништо и се пушта и ја вара со некои калаштури...тогаш ке свати дека љубовта не чини и сите мушки се сељаци, ке гледа сексот и градот и ке чита Фемина и ке ги мрази сите... ке глуми тешка риба и ке мафта дечковци меѓу кои ке бидат тие добри фини момци со манири ... сума сумару „додека го чека принцот на бел коњ останатите коњи пуздер ја направија... жално јебигаЈас како прво, го мразам зборот “кул“. Ама ако веќе одиме со таа терминологија, за мене кул дечко е начитан дечко, фин, културен, со манири, со фина, суптилна смисла за хумор, кој не се однесува како да излегол од џунгла, туку е пристоен и се однесува како џентлмен. Така што мојот совет би бил да чита повеќе книги и да не се понаша како општо познатите “фраеришта“, затоа што таквиот пристап и начин на живот може да е популарен кај одредена група девојчиња, најчесто тинејџерки, ама нормалните девојчиња секогаш ќе паднат на горенаведените карактеристики кои јас ги земав за појдовна точка.
Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Благодарам однапред