Како да бидам кул?

• Креатор на темата Креатор на темата Kristijan.15516
  • Време на започнување Време на започнување
Купи го новиот Samsung Galaxy S3 и сите ќе сакаат да ти го чачкаат - автоматски си кул :)

Наместо да се обидуваш да бидеш кул, биди учтив и скромен. Биди автентичен.

Не се понашај како бараба
Не биди љубоморен
Не биди завидлив и суетен
Не се затварај и не заборавај да се смееш :)

Запомни: големата тајна кај жените е да знаеш кога да бидеш самоуверен но исто така и кога да бидеш скромен.

Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Многу ке ценам доколку ми помогнете
Благодарам однапред

Ако ги имаш сите услови, онда понашај се така. Што не ти е јасно. :)
И што е за тебе кул или што им е толку кул на тие што се во таа „пич“ класа. :pos:

Не е : се сложувам! Затоа и темава не е за овде :)

Get some swag.
Cause, you know...
whoneedspersonalitywhen.png

Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Многу ке ценам доколку ми помогнете
Благодарам однапред
види го ова и после барај да си "кул" http://9gag.com/gag/4812375 True Story, Bro (подобро биди " Keep it Real " одколку Swag )

Пробај да станеш менаџер на некоја од локалните ''елитни'' дискотеки. Обично менаџерите важат за кул момци и мангупи, барем на хартија(читај ФБ). Цело време ќе бидеш опкружен со кул луѓе а богами и девојки на кои че треба стално да им обезбедиш слободен влез и некоја пијачка у "твоето" диско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom