Купи си БМВ кое ќе може да се открива и одма кај женските ќе бидеш сметан во најдобра класа, ќе бидеш кул, фраер, итн.
Почните со другарите да си ги менувате фармерките ти ќе купиш црвени они сини и зелени и така, исто и блузите и останата облека, за секоја вечер да бидеш во различно бидејќи ако си во исто си една класа подолу.
Купи си самсунг галакси, D&G часовник, златен ланец, 200 евра на виза картичка си стави.
Во денешно време за женските да се вртат околу тебе тоа е решение, повеќето не гледаат карактер оти очите им се замачкани со кило шминка.
Со скутерот или БМВ-то навечер по 5 круга низ град и до тебе рандом женска има секоја вечер да ги менуваш. Фризура искривена четка, црни наочари со прозирно стакло, најк патики, парфем One Milion, и ако не ти е чисто лицето една рака пудра.
Многу женски кога ќе те видат ќе кажат wooow кој е овој дајте ми број од него, но и многу ќе кажат кој е овој сељак.
Не сум ти љубоморен ако успееш и јас имам можност, но не сакам да бидам кул.
Не сакам да бидам центар на внимание, ако не си знаел центарот се бележи со нула.
Во градот кога ќе ме видат сигурно си мислат дека сум некој од друг град сосема непозната личност и се дружам со најниска класа, но тие нудат најдобро другарство и таквите женски се најискрени.
Мал си ќе ти дојде паметот дека треба да бидеш забележлaн само од една женска, а не од 100 и не кај поубавата туку кај подобрата. Обични оние бомбите ги сметаат за курви која денес е со тебе утре е со друг само заради корист.
Сигурно имаш видено дека некој кој има умрено и смачкано лице (пр Роби газдата на Телекабел) а брендирана облека и добра кола ја има најубавата во градот. Но дали имаш забележано дека и најскромниот дечко има најубава женска?
Сосема два различи типа кои однадвор имаат убави женски, но одвнатре различен карактер.
Нема потреба да бидеш нешто нај нај за сите да трчаат по тебе.
Ако имаш карактер и партал да си ќе ја освоиш најубавата, најубава мислам онаа со природна убавина не со црни очи мислиш ѓавол е и црвено-жолто-зелена сенка како семафор.
Има и убави женски кои не се познати во градот само некои машки тоа не можат да го видат.
Тежок е фраерскиот живот!!!