Како да бидам кул?

S

Sheldon Cooper

Гостин
Купи го новиот Samsung Galaxy S3 и сите ќе сакаат да ти го чачкаат - автоматски си кул :)

А

Антоние

Гостин
Наместо да се обидуваш да бидеш кул, биди учтив и скромен. Биди автентичен.

Не се понашај како бараба
Не биди љубоморен
Не биди завидлив и суетен
Не се затварај и не заборавај да се смееш :)

Запомни: големата тајна кај жените е да знаеш кога да бидеш самоуверен но исто така и кога да бидеш скромен.

Г

Грејвдигер

Гостин
Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Многу ке ценам доколку ми помогнете
Благодарам однапред
Ако ги имаш сите услови, онда понашај се така. Што не ти е јасно. :)
И што е за тебе кул или што им е толку кул на тие што се во таа „пич“ класа. :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај бидете сериозни, не е ова ЧДА.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Не е : се сложувам! Затоа и темава не е за овде :)

Член од
19 јуни 2012
Мислења
404
Поени од реакции
417
Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Многу ке ценам доколку ми помогнете
Благодарам однапред
види го ова и после барај да си "кул" http://9gag.com/gag/4812375 True Story, Bro (подобро биди " Keep it Real " одколку Swag )

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Пробај да станеш менаџер на некоја од локалните ''елитни'' дискотеки. Обично менаџерите важат за кул момци и мангупи, барем на хартија(читај ФБ). Цело време ќе бидеш опкружен со кул луѓе а богами и девојки на кои че треба стално да им обезбедиш слободен влез и некоја пијачка у "твоето" диско.

Kajgana Shop

На врв Bottom