Како да бидам кул?

Kristijan.15516

Student
Член од
23 јули 2012
Мислења
5
Поени од реакции
2
Знам дека е необично од машко да прашува вакви прашања и ве молам не ме осудувајте за тоа ама искрено сакам да знам.
Забележав дека во друштвото (во било кое друштво и да сум) девојките ги класираат момците во неколку класи кои варираат од најлошо до најдобро... Најдоброто во моментов се класира како „Пич“ и искрено сакам да сум во таа класа на кул личности и ги имам сите услови само ми треба добитната комбинација на однесување и хит кул комбинации на гардероба за такви луѓе.
Многу ке ценам доколку ми помогнете
Благодарам однапред

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Облека:
Majца у V израз, златно ланче со голем златен крст, зелени/плави/црвени фармерки, набилдан, не природно туку со протенини, шпиц кондури, саат на раката секако, и се разбира четка фризура, ама не го "панкериштата" туку настрана издигана...

Однесување:
Однесувај се арогантно, ако некој те погледне прашај го дали сака да се тепате.

Излегување:
У најпосраните клубови у градот, кај шо се движат "пичките".

Друго:
Црна кола/џип со затемнети џамови, по можност БМВ или Мерцедес, плус звучници, и што можеш појако екни турбофолк на центарот на градот.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Далеко си ти од студент , ти гарант немаш ни 14 години.

Не сум кул ,ама сакам да сум кул .. абе сето тоа иде природно. Со тек на време се добива. Не можеш да очекуваш да не ризикуваш или да не правеш ништо и да те класифицират ко КУЛ, мада после 18тата година сетоа тоа веќе мине.

Kristijan.15516

Student
Член од
23 јули 2012
Мислења
5
Поени од реакции
2
Dafuq???
Јас повише мислев на нешто по скромно и по суптилно
--- надополнето: 23 јули 2012 во 14:30 ---
Ninja 69 Фала на тоа... искрено убаво кажано

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Ај пак, за што уствари бараш помош?

Kristijan.15516

Student
Член од
23 јули 2012
Мислења
5
Поени од реакции
2
Облека:
Majца у V израз, златно ланче со голем златен крст, зелени/плави/црвени фармерки, набилдан, не природно туку со протенини, шпиц кондури, саат на раката секако, и се разбира четка фризура, ама не го "панкериштата" туку настрана издигана...

Однесување:

Излегување:

Друго:
Црна кола/џип со затемнети џамови, по можност БМВ или Мерцедес, плус звучници, и што можеш појако екни турбофолк на центарот на градот.
Rekov cool a ne shaban style
--- надополнето: 23 јули 2012 во 14:36 ---
Ај пак, за што уствари бараш помош?
Предлог начини да се понашам по кул и така да се носам (ако имате некоја идеа)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.499
Rekov cool a ne shaban style
--- надополнето: 23 јули 2012 во 14:36 ---

Предлог начини да се понашам по кул и така да се носам (ако имате некоја идеа)
Eве другарче предлог кул носење и држење итн...

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
исто како фудбалот, не се учи со читање на форум, туку со пракса и тренинг:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Облека:

Однесување:

Излегување:

Друго:
Ако не разбира,да му појаснам и јас,однесуј се као Тони Монтана у најбољи дани,искачај у клубовите како Парадизо,а преку ден скапувај низ кафиЌите на кеј,гледај ги на страна сите околу тебе,смешкај им се на дундите околу,некоја почасти пијачка.
Ако немаш кола,пошо спомна погоре имаш такво друштво што ги класифицира мангупите,изнајми на една вечер БМВ со затемнети стакла,спреми ЦД со тешка шабанарија и на сред Рекорд рокни ја до крај Зоко Моја Зоко од Синан Сакич.Одма некоја пичка ќе посака да седне на сувозачко место пошо се ложат на шабанско,а уствари не “слушаат“ тоа.
Или пак најкратко кажано,биди Леон мамичка...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.499
Прво што треба да знаеш е дека вистинскиот кул фраер никогаш не признава дека е фраер. Еве ја на пример не сум фраер.
Ај бе па ти теоријава, сега сите ќе испаднеме дека не сме фраери...некои теории треба да останат во Вегас :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom