PayPal (официјална тема)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Почнаа да затвораат акоунтите?
Поинаку кажано кој троши пари преку пејпал ќе му работи кој ќари пари преку пејпал ќе му го затворат ...односно кој продава преку нив...доволно е некој да ти удри некој жалба и отиде акунтот или пак ако си вадиш парички...пак отиде...и тоа :D

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Поинаку кажано кој троши пари преку пејпал ќе му работи кој ќари пари преку пејпал ќе му го затворат ...односно кој продава преку нив...доволно е некој да ти удри некој жалба и отиде акунтот или пак ако си вадиш парички...пак отиде...и тоа :D
Али ако не го поминувам лимитот и примам пари од луѓе кои нема да се жалат пример роднини од америка треба да е ок?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Али ако не го поминувам лимитот и примам пари од луѓе кои нема да се жалат пример роднини од америка треба да е ок?
1300 долари на годишно ниво, никој нема да те пипне. Нормално за еден акаунт. ;)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Член од
19 јули 2012
Мислења
47
Поени од реакции
4
Dali moze nekoj da mi kaze dali seuste moze da se napravi paypal akaunt preku nlb tut.. banka
zas nekoj vika se moze nekoj ne?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
ја верификував скоро виза од нлб,земја хрватска,знам имам читано за примање пари али ваљда мали суми не е проблем:)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
ја верификував скоро виза од нлб,земја хрватска,знам имам читано за примање пари али ваљда мали суми не е проблем:)
До 1300$ годишно, не прават проблем.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Значи другар што еднаш месечно си купуаше плочи/цедиња/книги му го затворија пејпал акаунтот. Така да тоа "ако се користи само за купување немате гајле" не е баш така.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Значи другар што еднаш месечно си купуаше плочи/цедиња/книги му го затворија пејпал акаунтот. Така да тоа "ако се користи само за купување немате гајле" не е баш така.
Некогаш да не се пожалил некој продавач на него или не платил нарачка па поминал рокот?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Е ова не е на добро..почнаа да затвараат акаунти кои само купуваат..побрзо сега ги идентификуваат тие со неточни податоци..најдобро е да не оставате многу пари на пејпал да не останете без нив! 3Aljq.jpg
Прегледај го приврзокот 46511

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Е ова не е на добро..почнаа да затвараат акаунти кои само купуваат..побрзо сега ги идентификуваат тие со неточни податоци..најдобро е да не оставате многу пари на пејпал да не останете без нив! Прегледај го приврзокот 46512
Прегледај го приврзокот 46511
и на мене едно време тоа ми се појави ..после некако "магично" го снема :P

Член од
4 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
54
Samo da Ve prasam za iskustvo denes e registrirav i verivicirav so nov akaunt preku croatia so nasa kartica od SB mi povlece 1.95 $ ili 101.96 den od smetkata i odma mi gi prefrlija na paypal acountot
limiti nema me interesira sega kolku mozam da placam i da primam posto stoi deka nema limit.
i dali moze ako napravam pari da si gi prefrlam na smetkata nazad veli deka ce zeme 5$ za transakcija nazad na kartica
Drugo kako da dostavam sredstva na mojot acount na pay pal za da kupuvam na ebay ili sam paypal ce si zema od karticata
zasto samo vo $ USD a nema vo EUR ?
pozdrav i cekam na odgovor

Kajgana Shop

На врв Bottom