PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми купи нешто од eBay,му давам пари предвреме :)

Исконтактирај ме у инбокс,да се договориме :)
--- надополнето: 5 јули 2012 во 12:15 ---
Исконтактирај ме у инбокс,да се договориме :)

Кога пробувам да ја ставам мојата картица од НЛБ ова ми го вика:
Код:
Your credit card has not been added because we could not verify the 3-digit verification number for your card. This number is a 3-digit number printed on the back of your card. It appears after and to the right of your credit card number. Please check the number you entered and try adding this card again. Please refer to the automatic email we have sent to assist you. This may be because your bank does not support this action.
Што да правам?

Код:
Your credit card has not been added because we could not verify the 3-digit verification number for your card. This number is a 3-digit number printed on the back of your card. It appears after and to the right of your credit card number. Please check the number you entered and try adding this card again. Please refer to the automatic email we have sent to assist you. This may be because your bank does not support this action.
Што да правам?
Да научиш ангиски и повторно да пробаш.
Сериозно мислиш дека ова е нешто за кое што се прашува на форум?

Код:
Што да правам?

Убаво ти пишува, стај ги трите бројки од задната страна на картицата

Убаво ти пишува, стај ги трите бројки од задната страна на картицата
Мислиш дека не пробав? Точните бројки ги пишувам, и пак ми го јавува тоа. Тоа ми е проблемот.

Мислиш дека не пробав? Точните бројки ги пишувам, и пак ми го јавува тоа. Тоа ми е проблемот.

Ако не си имал пејпал до сега, нема да можеш да направиш.

Да не има некој акаунт на WebMoney да ми прати 15 $, јас ќе му пратам на PayPal.

Дали на некого му го имаат затворено акаунтот со овој метод Словенија, Бугарија ?

Почнаа да затвораат акоунтите?

Јас верифицирав пејпал со картичка од нлб :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom