Формула 1 - сезона 2012

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Aлонсо дефинитивно ја заслужува титулата,во форма е 300 сезонава :)
Мекларен си имаат проблеми во тимот секоја трка или дефект или грешка во питстоп и Хамилтон го изеде сезонава од тимот бајаги.
Батон солиден полека полека се врака во форма,Кими како секогаш константен и Перез мора да го пофалам ѕверски извозе баш би сакал да го замени овој ботов Маса во Ферари.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
206
Поени од реакции
116
А зашто уствари го казнија? Ако не го избегнеше на 6тиот свиок, ќе се удреа. Не ми е јасно... :confused:
Батон му остави доволно простор на патеката, а Фетел сепак го претекна надвор од границите, а тоа не е легален потег

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
браво за фернандо ѕвер е (y) ќе биде интересепн вториов дел ред бул имаат најдобри болиди но ферари го има алонсо

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Годинава го изгуби МекЛарен она по што беше препознатлив во спортов - Послаби квалификации, доминација и дополнување позиции на трката. Болидите ми делуваат многу слабо и неконкурентно на самата патека. Квалификациите се топло-ладно (можеби има и подобрување), ама на трката се очајни. Не знам дали е проблемот во подготовката на болидот, или пак новите Пирели не им легнаа убаво годинава

Луис почна да ми боди очи веќе, а криво ми е за Батон што има третман на втор возач и многу послаби му се резултатите во однос на лани.

Браво за Шпиончето, одолеа на притисокот на Џенсон по вторите боксови, а потоа притисна во финишот и без проблеми дојде до третата победа. Казната на Себ држи, бидејќи ја ќари позицијата надвор од патеката. Ме чуди само што нема ништо во врска со мајмунските работи на Луис кога се мешаше во битката меѓу првите три позиции, па и го претекна Себ во еден момент. Ако Алонсо дојде до уште една победа пред напуштањето на Европа, ќе биде во одлична позиција во завршницата на Шампионатот.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Едно само не ми е јасно... зашто фановиве на МекЛарен го нарекуваат Алонсо шпионче? :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

GRANDEEE ALONSOOO, AVANTI SCUDERIA :cuc:

S

Stivie G

Гостин
Која радост кај сите за казната на Фетел.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Која радост кај сите за казната на Фетел.
Нормално е тоа .. најомразен возач ми е .. дури и Хамилтон ми е подраг од него сега . Го префорсираа многу а нема некое знаење на исто рамниште го ставам со Грожџан или Перез .. титулите ги освои со болидот брз што му беше .. земи пол позиција , избегај на стартот на трката 10 секунди и ете ја победата и титулата .. не знам што го форсираа толку пред Вебер кога е каде каде Вебер подобар возач од него , него тоа е тактиката демек помлад и ајде да го направиме шампион .

S

Stivie G

Гостин
Нормално е тоа .. најомразен возач ми е .. дури и Хамилтон ми е подраг од него сега . Го префорсираа многу а нема некое знаење на исто рамниште го ставам со Грожџан или Перез .. титулите ги освои со болидот брз што му беше .. земи пол позиција , избегај на стартот на трката 10 секунди и ете ја победата и титулата .. не знам што го форсираа толку пред Вебер кога е каде каде Вебер подобар возач од него , него тоа е тактиката демек помлад и ајде да го направиме шампион .
Ако тебе ти е најомразен, мене ми е најомилен. И не сакам пак да дискутирам на оваа тема и за тоа како освоил титули, пишував за тоа пред месец два.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.675
Дај да не се враќамо на муабетот Фетел vs остали :) Немој да мешате омраза кон возачи и факти. Фетел е одличен возач. И мене Алонсо премногу ме нервира ама факт е дека е добар +за ферари вози, тим за кој од мал навијам. Кај и да е ќе се освеста од Ферари дека со еден возач шампион неможе да се биде па би сакал Фетел да дојде. Пушти ги нема се тркаат без тимски наредби. А тоа дека Алонсо сака да биде прв возач на тимот, да беше моментално Жан Тод шев немаше да му пали..

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Дај да не се враќамо на муабетот Фетел vs остали :) Немој да мешате омраза кон возачи и факти. Фетел е одличен возач. И мене Алонсо премногу ме нервира ама факт е дека е добар +за ферари вози, тим за кој од мал навијам. Кај и да е ќе се освеста од Ферари дека со еден возач шампион неможе да се биде па би сакал Фетел да дојде. Пушти ги нема се тркаат без тимски наредби. А тоа дека Алонсо сака да биде прв возач на тимот, да беше моментално Жан Тод шев немаше да му пали..
Сака да биде прв возач дека нема конкуренција во Маса .. да дојде некој на негово рамниште нема да е така .

Kajgana Shop

На врв Bottom