Тешко дека ке се фрлат големи пари и ке се земат Бејнс , Лукас и Перси и самиот Фергусон кажа наверојатно ке бира 1 од нив.
За
Бејнс некако прекинаа шпекулации одкако во игра влегоа Лукас и Ван Перси , па и според мене на Евра не му треба мн голем одмор а Блекет ќе е и презадоволен да добива по 20 мин од секој втор натпревар ...
Лукас е феноменален , имав шанса пред година дена да го гледам на копа америка U20 ,
ДОМИНИРАШЕ !
Немаше замор , продираше од сегде , ги водеше бразил до финале . (мал мал ама неможеа да го бутнат
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
)
И вака на сите утакмици ... мн ме потсети на Роналдо (Феноменот) тогаш (барем у времето коа беше послаб)
Дефинитивно вреди 30 ... па и 35 мил , но ако стигне цената до 40 ... плаши ... ке се збори дека ко Сити, Реал, Барса стануваме (но сигурен сум Ферги ке го сценка ... )
За
Ван Перси треба ли да се збори ? 30 гола , мн асистенции , сам го водеше цел Арсенал . Мн. глупа изјава даде Панчев на европско - не бил гол играч ...
МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТОА Е , освен што има феноменално чувство за гол има и неверојатна техника и ако може да се украде за 15 - 20 мил зошто да не ...
Како што кажа некој на форумов
ќе имаме напад од кој што ке се плашат Реал и Барса !