Владата за три години ќе реконструира 132 основни и средни училишта

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Webster за три години се жени
Не те познавам ама дај боже. Врз основа на досега оствареното по однос на градење и реконструкции не гледам причина зошто да не верувам на изјавата на владата дека годишно ќе одвојуваат 15 мил евра за реконструкција на школите. До сега се изградени еден куп објекти, инфраструктура и тн. За три години треба да се завршат сите предвидени (што не значи дека три години ќе ги прават сите, туку една година едни друга година други и така).

od kade koga pred crkvata sv Dimitrija vo Skopje postavil spomenik na filip 2 pogolem i pograndiozen od crkvata.
drugo kade e crkvata na plostad ???
pa pogolem bogohulnik od nego i sto e najtragicno od negovite podrzuvaci nema !!!, kako moze vo kriza nasekade vo svet da se trosat pari za bespolezni stvari mesto za fabriki ili eve bolnici i drugi objekti od prioritetno znacenje.
i Ramzes se smetal za semojken se dodeka bog ne mu ja pokazal svojata sila i mojk !!!
Не знам јас од каде. Тоа прашај си во Синодот. Ти избегале владициве од контрола Исусе. Зедоа моќ во твое име да говорат. И на овој Бог ќе му ја покаже својата сила и моќ.

Инаку, му се еба матер на темава со оф топици. Доста е од мене веќе.

najcelishodno resenie za temava vo korpa, se gleda od avion deka e so politicka zadnina vooci podgotovkite na partiite za prestojnite lokalni izbori.

najcelishodno resenie za temava vo korpa se gleda od avion deka e so politicka zadnina vooci podgotovkite na partiite zxa prestojnite lokalni izbori.
Тоа што ти си оптоварен против владата не е мој проблем. Ова е вест која ја пренесов...проба да испровоцираш самиот и после еј а бе темава треба у ѓубре да оди. Бедно. Единствено твоите коментари треба да одат во ѓубре. А исто и твојот никнејм со кој го срамиш името на Исус Христос.

Не те познавам ама дај боже. Врз основа на досега оствареното по однос на градење и реконструкции не гледам причина зошто да не верувам на изјавата на владата дека годишно ќе одвојуваат 15 мил евра за реконструкција на школите. До сега се изградени еден куп објекти, инфраструктура и тн. За три години треба да се завршат сите предвидени (што не значи дека три години ќе ги прават сите, туку една година едни друга година други и така).

dobar bese edne komentar koj go sretnav vo temava so polno pravo, kako be se kupuvaat laptopi na ucenicite.
Koga samite ucilista se raspagaat ??? (sto e prioritetno skoloto ili lap topot )
Pa sega im tekna vo tek na vtoriov mandat slucajno na 9 meseci pred izbori da rekonstruiraat.Ova mi lici na komunizmot koga za da se dobie mesto vo parlamentot na narodot im se vetuvase se i sesto. Ali pameten e narodov nas nema da potklekne na lagite i manipulaciite koi nekoi sakaat da mu gi nametnat.

Тоа што ти си оптоварен против владата не е мој проблем. Ова е вест која ја пренесов...проба да испровоцираш самиот и после еј а бе темава треба у ѓубре да оди. Бедно. Единствено твоите коментари треба да одат во ѓубре. А исто и твојот никнејм со кој го срамиш името на Исус Христос.
Темата не е за во канта, напротив треба да е за пример да се знае дека не треба политика. Стики тема треба да е :LOL:

od vakvi kako tebe !!!, poltroni na vlasta koi se grebat na sekoj eden nacin, mi se gadi podli, nikakvi, mizerni vo dusata i srceto, mislite da ni prodavata pamet pri zdrav razum pa ce ne ubeduvate so nekoi vas idejni resenija, sekoj edna tema sto ja otvaras na forumov e ala Vmro Dpmne jes da si administrativec vo nekoe ministerstvo ali preku k ste ni dojdeni so vasite velelepni filozofii.
taka da temava zaedno so se tvojot partiski ispran avatar ne bi bilo loso da odite vo korpa kaj e i mestoto na sekoja edna bagra koja si igra so narodot nas napaten.

dobar bese edne komentar koj go sretnav vo temava so polno pravo, kako be se kupuvaat laptopi na ucenicite.
Koga samite ucilista se raspagaat ??? (sto e prioritetno skoloto ili lap topot )
Pa sega im tekna vo tek na vtoriov mandat slucajno na 9 meseci pred izbori da rekonstruiraat.Ova mi lici na komunizmot koga za da se dobie mesto vo parlamentot na narodot im se vetuvase se i sesto. Ali pameten e narodov nas nema da potklekne na lagite i manipulaciite koi nekoi sakaat da mu gi nametnat.
Во Прилеп се реконструирани скоро сите училиште, основни и средни, пред година дена уште кога не беа во овој сегашен план. Некој би рекол дека локалната власт е блиска со оваа главнава, можеби би држело вода донекаде, но не и до секаде.
Инаку Исус, смени го барем името, не го грди. Ти беше веројатно истиот тој кој отвораше секој ден теми за мир, толеранција, љубов. Јас сум верник, ама ова однесување со вулгарни зборови каде желбата за моќ и власт те заслепуваат мене ми е гнасно, далеку од учењето.

od kade koga pred crkvata sv Dimitrija vo Skopje postavil spomenik na filip 2 pogolem i pograndiozen od crkvata.
drugo kade e crkvata na plostad ???
pa pogolem bogohulnik od nego i sto e najtragicno od negovite podrzuvaci nema !!!, kako moze vo kriza nasekade vo svet da se trosat pari za bespolezni stvari mesto za fabriki ili eve bolnici i drugi objekti od prioritetno znacenje.
i Ramzes se smetal za semojken se dodeka bog ne mu ja pokazal svojata sila i mojk !!!
Сериозно сакаш црква на плоштад?

Некои школи не се за реконструкција туку за целосно уривање и изградба од нула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom