Mjolnir
Духот на рамковниот договор
Како за кого, ти кога скокаш како викаш? АХХХХ претпоставувам.Про скокни па кажи "ОП" или "ЌЕ" како ли беше?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како за кого, ти кога скокаш како викаш? АХХХХ претпоставувам.Про скокни па кажи "ОП" или "ЌЕ" како ли беше?![]()
Ја кога скокам викам ЌЕ а ти?Како за кого, ти кога скокаш како викаш? АХХХХ претпоставувам.
fixedне се секирај ЌЕ да остане на тоа нема
Јас не скокам, а ти продужи да скокаш и викај како сакаш само немој многу гласно да не се лутат комшиите.Ја кога скокам викам ЌЕ а ти?
Не играм со тебе чим не скокаш.Јас не скокам, а ти продужи да скокаш и викај како сакаш само немој многу гласно да не се лутат комшиите.

Тебе не ти кажаа од Синодот дека треба да го поддржуваш премиерот? Или ти си фракција во МПЦ, Исусе?

Не знам јас тоа. Ти види таму, во тоа Синодот, тие викаат дека Грујо бил богоугоден. Затоа немој да богохулиш. Не ти личи, Исусе.абе и господ го ставивте во партија а
абе господ да ве отепа сите до еден !!! ни ја осиромашивте земјава со споменици, народ гладува некој лудува со споменици на плаќи на напатениов народец наш
А бе ало, не е ова А1.абе и господ го ставивте во партија а
абе господ да ве отепа сите до еден !!! ни ја осиромашивте земјава со споменици, народ гладува некој лудува со споменици на плаќи на напатениов народец наш
Не знам јас тоа. Ти види таму, во тоа Синодот, тие викаат дека Грујо бил богоугоден. Затоа немој да богохулиш. Не ти личи, Исусе.
Си заборавил ЌЕ а немој такаWebster за три години се жени
јебигаСи заборавил ЌЕ а немој така![]()

не мешај религија = политика со историја. И Дариј бил цар над царевите, па Ацо наш мамата му ја расплачилod kade koga pred crkvata sv Dimitrija vo Skopje postavil spomenik na filip 2 pogolem i pograndiozen od crkvata.
drugo kade e crkvata na plostad ???
pa pogolem bogohulnik od nego i sto e najtragicno od negovite podrzuvaci nema !!!, kako moze vo kriza nasekade vo svet da se trosat pari za bespolezni stvari mesto za fabriki ili eve bolnici i drugi objekti od prioritetno znacenje.
i Ramzes se smetal za semojken se dodeka bog ne mu ja pokazal svojata sila i mojk !!!
А бе ало, не е ова А1.