Владата за три години ќе реконструира 132 основни и средни училишта

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Ја кога скокам викам ЌЕ а ти?
Јас не скокам, а ти продужи да скокаш и викај како сакаш само немој многу гласно да не се лутат комшиите.

Тебе не ти кажаа од Синодот дека треба да го поддржуваш премиерот? Или ти си фракција во МПЦ, Исусе?

абе и господ го ставивте во партија а :facepalm:
абе господ да ве отепа сите до еден !!! ни ја осиромашивте земјава со споменици, народ гладува некој лудува со споменици на плаќи на напатениов народец наш

абе господ да ве отепа сите до еден !!! ни ја осиромашивте земјава со споменици, народ гладува некој лудува со споменици на плаќи на напатениов народец наш
Не знам јас тоа. Ти види таму, во тоа Синодот, тие викаат дека Грујо бил богоугоден. Затоа немој да богохулиш. Не ти личи, Исусе.

А бе ало, не е ова А1.

Значи тек сега им текна да ги реконструираат школите, откога купија компјутери за школи кај што немаше ни струја ни кров над глава, нити пак услови да се заштитат од крадци.

Избори ЌЕ има, избори ЌЕ има. Нели беше оваа божиќна песна?

Не знам јас тоа. Ти види таму, во тоа Синодот, тие викаат дека Грујо бил богоугоден. Затоа немој да богохулиш. Не ти личи, Исусе.

od kade koga pred crkvata sv Dimitrija vo Skopje postavil spomenik na filip 2 pogolem i pograndiozen od crkvata.
drugo kade e crkvata na plostad ???
pa pogolem bogohulnik od nego i sto e najtragicno od negovite podrzuvaci nema !!!, kako moze vo kriza nasekade vo svet da se trosat pari za bespolezni stvari mesto za fabriki ili eve bolnici i drugi objekti od prioritetno znacenje.
i Ramzes se smetal za semojken se dodeka bog ne mu ja pokazal svojata sila i mojk !!!

Webster за три години се жени

Си заборавил ЌЕ а немој така :icon_lol:
јебига :)
od kade koga pred crkvata sv Dimitrija vo Skopje postavil spomenik na filip 2 pogolem i pograndiozen od crkvata.
drugo kade e crkvata na plostad ???
pa pogolem bogohulnik od nego i sto e najtragicno od negovite podrzuvaci nema !!!, kako moze vo kriza nasekade vo svet da se trosat pari za bespolezni stvari mesto za fabriki ili eve bolnici i drugi objekti od prioritetno znacenje.
i Ramzes se smetal za semojken se dodeka bog ne mu ja pokazal svojata sila i mojk !!!
не мешај религија = политика со историја. И Дариј бил цар над царевите, па Ацо наш мамата му ја расплачил

А бе ало, не е ова А1.

aj zatvorete ja i kajgana ;)
abe site nie gledame so 2 oci, slusame so dve usi, i razmisluvame so edna glava :)
za razlika od vas koi nosete rozovi ocila, slusate na slusalki sto ce vi se kaze
i mislite so glavata na Gruevski.
najloso nesto e koga na nekoj drug mu sluguvas sto ti toa go pravis po sekoja edna cena.
partiite si odat i doagjaat narodot e vecen.
ali sekoj edna partija koga ne go pocituva svojot narod, i negovata idnina zasluzuva da se povlece bez razlika na toa koj e i kakva e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom