Дечки шо мислете за Ровер 200 како кола,дајте некој совет шо треба да се пазе при купувањето...?
Линк:http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/913582?searchID=3083527&Idx=2
од каде знаеш дека е ѓубре? си го имал? брат ми има ровер маестро, го носи истиов мотор... ГО РАСКАПА ОД ВОЗЕЊЕ роверот... кај се не отишол и не се качил со него... магаре кај што не иде он со роверот отишол и пази богати, нема сервис направено на него никаков, освен нели стандрадни работи, уље, каиши и филтри... другарче имам со ровер 200 ист како на лсикава, веке 300.000 има пројдено со него, први газди... г’зот му го скинаа од возење, не се расипува. уште едно другарче со друг модел на ровер, соо истиов мотор и мењач.. го скина од возење на зејтин роверот....
сакам да кажам, не окарактеризувајте дека некоја кола т.е. модел е ѓубре а сте го гледале само на слики, комшија некој го возел или сте имале некој краток контакт СО ЕДНО ВОЗИЛО... јас имам магацин споен со гаража-авто сервис и плејада од коли прошла низ гаражата, меѓу нив и вакви ровери... ниеден не се пожали од роверот... бебешки болести како и сите возила, да има... рачка пукнала, прозор се заглавил, крцкала пластика начелно тоа е, ама тоа е и на сите други половни автомобили, што и да земе исто те чека... друго нема..
јас имам прв комшија, гад човек... треба ли да донесам заклучок дека сите луѓе се гадови?