До колку години ? DM Marco Verati земај го , а за ST ако можеш земај го Niang од каен .После долго време конечно се решив да и се вратам на играва.Почнав сезона со Дортмунд, предлог некое помладо добро дете за ST и некој DM?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До колку години ? DM Marco Verati земај го , а за ST ако можеш земај го Niang од каен .После долго време конечно се решив да и се вратам на играва.Почнав сезона со Дортмунд, предлог некое помладо добро дете за ST и некој DM?
![]()
До колку години ? DM Marco Verati земај го , а за ST ако можеш земај го Niang од каен .
Околу 22-23 год. докај 3-3,2M максимум. Инаку овој Верати го нема.

verrati, со две р![]()

Има .. барај во пескара Италија Б , иначе види за напаѓач Lacina Traore земи го ако ги имаш апдејтирано трансферите треба да е во анжи ако не во кубан барај гоГо нема. Имаше врска тоа кои првенства ги имам селектирано?![]()

verrati, со две р![]()

Има .. барај во пескара Италија Б , иначе види за напаѓач Lacina Traore земи го ако ги имаш апдејтирано трансферите треба да е во анжи ако не во кубан барај го![]()

Нема таков, а и во Пескара не го најдов.
Мхм, фала, го најдов овој.
Инаку немам никаков апдејт направено воопшто, 12.0.2... Само што ја инсталирав.![]()

Да не играш со медиум датабаза?![]()

Е тоа не знам, не ми текнува дали избрав медиум или ларџ. Океј, нема везе... батали![]()
Него глеј таму Џек Вилшер од Арсенал, увек после прва сезона се кара со управата и на трансфер листа е, стави го во сабскрипшнс и кога ќе видиш дека ќе почне да се кара почни со понудите 

Грејвдигер Гледам бараш ДМ, а имаш 2ца одлични во тим(Бендер и Кел), исто и за напаѓач(Бариос и Левандовски). Што тактика играш?