Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=164288&part=sports

Линкови најверојатно тука, сеуште не се поставени
--- надополнето: 21 јули 2012 во 19:24 ---
Се спомнува нешо дека може да го земеме Поли па после да го дадеме за Јоветиќ,not bad.
Ако го земеме Поли добро ќе биде, со оглед на тоа што и Фиорентина го сака. Така да ако го купиме ќе го понудиме на нив + 15 до 20 милиони за Јојо :sneaky:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
Ако го земеме Поли добро ќе биде, со оглед на тоа што и Фиорентина го сака. Така да ако го купиме ќе го понудиме на нив + 15 до 20 милиони за Јојо :sneaky:
Такво нешто од Фиорентина не очекувај, тие не даваат лесно фудбалери, посебно Јоветиќ нема да го дадат лесно. Со Монтоливо водеа инает, дури и без пари го пуштија, затоа што не сакаа за некој мал трансфер.

Ако не стигне понуда за Јоветиќ блиску до 30 милиони (без играчи!) нема да го продадат. Ништо не губат, не истекува бргу неговиот договор, цената тешко дека ќе му паѓа, едноставно немаат зор. Околу 25 милиони + бонуси е најмалку за што би го дала Фиорентина, според тоа што имам читано, а и што ги имам гледано каква им е трансфер политиката. Башка, што има Јуве да им го зема Поли, тие сами можат да го купат. :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Може за околу 25 да се земе Јоветич бе, само изгледа треба прво да продадат нашиве нешто, очигледно не сме баш при пари чим се ценкаат... Красич, Иакинта, Зиглер, Мартинез, Мело уште се кај нас, а најверојатно и еден од Матри/Кфаљарела ќе мора да си иде.

Бај д уеј, за вечер:

JUVENTUS (3-5-2): Storari; Masi, Lucio, Caceres; Pepe, Vidal, Marrone Asamoah, De Ceglie; Quagliarella, Matri.

INTER (4-2-3-1): Handanovic; Jonathan, Silvestre, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Guarin; Palacio, Coutinho, Nagatomo; Milito.

Интер со речиси првиот состав излага. :icon_lol:

Ми чуе за купов искрено, само ме интересира новајлииве и младичиве како ќе изиграат. И да нема повреди секако.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Може за околу 25 да се земе Јоветич бе, само изгледа треба прво да продадат нашиве нешто, очигледно не сме баш при пари чим се ценкаат... Красич, Иакинта, Зиглер, Мартинез, Мело уште се кај нас, а најверојатно и еден од Матри/Кфаљарела ќе мора да си иде.

Бај д уеј, за вечер:

JUVENTUS (3-5-2): Storari; Masi, Lucio, Caceres; Pepe, Vidal, Marrone Asamoah, De Ceglie; Quagliarella, Matri.

INTER (4-2-3-1): Handanovic; Jonathan, Silvestre, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Guarin; Palacio, Coutinho, Nagatomo; Milito.

Интер со речиси првиот состав излага. :icon_lol:

Ми чуе за купов искрено, само ме интересира новајлииве и младичиве како ќе изиграат. И да нема повреди секако.
Оти бе? не дека сум суеверен ама вечерва за сестрите од милано треба да навиваме :D

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
А бе Лусио си игра курот со нас:pos: само нека продужи вака и ќе седи на клупа цела сезона.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Иди у пичку матер бееее последна минута отиде коленото.....:facepalm:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ебате теренот Вардар има боље терен.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Sega ke treba da se kupuva use eden defanzivec :mad: Jas neznam kako igraat na toa nivata zatoa nekoi na bolki se pozalija ebate grdiot cup

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
На Касерес коленцето отиде исто ко на Кваљарела.

Конте рече дека е срамота ваков турнир да се игра на ваков терен. Вучинич нема повреда, Пепе мало истегнување на задна ложа, а за Касерес сеуште не се знае.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
па шо прифаќаат да играат,сега отпосле коментари не се потребни кога огромна штета е нанесена........Касерес супер се покажа откако се врати,направи голем напредок и сега ова воопшто не му требаше ни него ни на тимот

годинава нема зафрканции - се игра во ЛШ,и Конте треба посериозно да ја свати работата,не може со кого било и каде било само да се одигра........

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
На сајтот на ТутоЈуве прочитав дека Касерес веројатно ќе го пропушти првиот дел од сезоната, тоест ќе паузира до крајот на годинава :( . Да му се мочам на тим купчето никакво...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
Дестро ќе потпише за вас, подобра плата од Рома му нудите

Kajgana Shop

На врв Bottom