H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Абе народе некој има ли да ми прати линк за да симнам гаџет кој ќе ми покажува временска состојба (за WIN 7)?
Абе народе некој има ли да ми прати линк за да симнам гаџет кој ќе ми покажува временска состојба (за WIN 7)?
Region and Language vo control panel, region namesti United States, ne Makedonija.Да, знам одамна за него ама не работи кај мене.. Подесував, пробував ама ништо! :S
Прегледај го приврзокот 46418
Да, знам одамна за него ама не работи кај мене.. Подесував, пробував ама ништо! :S
Прегледај го приврзокот 46418
Кога ќе пуштиш песна (аудио било што) види во таск менаџерот дали процесот audiodg.exe има висок cpu usage. Ако да, тогаш влези во Control Panel > Sound > Enhacements > Disable all sound effects и рестартирај го компјутерот. Ако не, тогаш ќе бараме друго решениеИмам WIndows 7, и кога пуштам песна (аудио било што) почнува да го сецнува звукот не го вади баш добро, не прави така на цела песна туку само одредени делови а и ме нервира не може човек салам песна да слуша, незнам до што може да е на се така прави, филм,музика општо се што ке пуштам мора да има нешто, некое чаре?
Сакаш нешто вакво ? http://forum.kajgana.com/threads/Скриншот.1727/page-247#post-5164997Абе народе некој има ли да ми прати линк за да симнам гаџет кој ќе ми покажува временска состојба (за WIN 7)?
Извинете што ве измачив, не можев да се снајдам сепак си го инсталирав стариот..Сакаш нешто вакво ? http://forum.kajgana.com/threads/Скриншот.1727/page-247#post-5164997
Постои можност да се направат измени во скинот и да покажува feels like, кога е измерена температурата итн итн
HTC Home, аллександар ми го прати пред едно пола година..
Десктоп или лаптоп ? UEFI ти е биосот ? No signal Detected е ваљда проблем со графичката. Не ти свири плочата ич? Да не ти е изместена од слот, да пробаш изнова да ја штекнеш поубаво претходно издувај го слотот да не има прашина многу внатре.Имам Виндоус7 64битен.
При стартувањето ми замрзнува, не реагира Ctr+Alt+Delete,
тастатурата се блокира ( не се палат диодиве) за NumLock, Caps Look,
и мора да го рестартирам.
Кога ќе го рестартирам ми покажува No Signal Detected.
Се случува и 2-3 пати по ред да се деси истово, а одкога ќе загрее нема мака си фура без проблем.
Некое чаре, можен проблем ?
Иначе го форматирав баш заради тоа, али џабе пак по старо.
викаш за у канта е ?прегрејал си графичката... Нова си терај.. 8400гс работе по принцип на бааги висока температура и често си прегорува.
Со други зборове, купи си друга...