Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
епа да го ебам па и вие па, кога ја наместиле да глуми убава шо барате појќе па :pipi:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Веќе сте напишале I'd tap that но со други зборови и сега не знам што да пишам јас :(
edit:
Колку да ми изгледа поголем постов:
Веројатно најсексапилната актерка на денешницата, која дури се пожали дека била премногу секси за да добие одредени улоги. Знам дека ќе ви биде тешко да направите разграничување пошто е презгодна
Ух да можам Скарлет да на тапет да ја легнам :D ........ Кога и да сум глеал филм со неа не сум приметил како глуми, вниманието ми било насочено на друго место
Avengers во кожен костим и се е кажано
Се вади на сексапил.
уууууф лепотицаааааа, преубава и недофатнааааааа :(
млекце! <3 <3 <3 <3 <3
понатаму за глума не коментирам, ако сакате и избришете го мислењево! :D :pipi:
ПРЕВОД: I'D TAP THAT!!!1

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
епа да го ебам па и вие па, кога ја наместиле да глуми убава шо барате појќе па :pipi:
Абе види samurai, Шарлиз Терон покрај Анџелина Џоли е најубавата жена која јас некогаш ја имам видено. Шарлиз и покрај тоа што е физички совршена, никогаш не се пожалила дека не може да добие улога заради сексапилот. Зашто е актерка во вистинска смисла на зборот. Monster е доволен пример за тоа. Во таа смисла, Скарлет може да и гледа само во грбот. Ама ај ќе речеш, има 27 години баш да видиме што ќе игра понатаму, макар што мислам дека никогаш нема да покаже ништо.

Пази тоа што Avengers и понудиле 20 милиони не значи дека она е некоја актерка. Филмот е лајтерица и блокбастер кој се темели на ефекти, Скарлет е таму стегната во костум и е слика за мажите. Не оти и ги даваат парите за глумата.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Скарлет !?

млекце! <3 <3 <3 <3 <3

понатаму за глума не коментирам, ако сакате и избришете го мислењево! :D :pipi:

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Абе види samurai, Шарлиз Терон покрај Анџелина Џоли е најубавата жена која јас некогаш ја имам видено. Шарлиз и покрај тоа што е физички совршена, никогаш не се пожалила дека не може да добие улога заради сексапилот. Зашто е актерка во вистинска смисла на зборот. Monster е доволен пример за тоа. Во таа смисла, Скарлет може да и гледа само во грбот. Ама ај ќе речеш, има 27 години баш да видиме што ќе игра понатаму, макар што мислам дека никогаш нема да покаже ништо.

Пази тоа што Avengers и понудиле 20 милиони не значи дека она е некоја актерка. Филмот е лајтерица и блокбастер кој се темели на ефекти, Скарлет е таму стегната во костум и е слика за мажите. Не оти и ги даваат парите за глумата.
Старичка ти е Шарлизка, забегува накај 40ка, а Анџелинка и не е баш убава, како помлада можеби, али како ја фати славата се запусте и изгледа мноооогу грозно у последно време. Скарлетка младичка и и се може да "глуми" лепотица, да подостари малкуцка и би требало да ја видиме во некоја "посериозна" улога. Холивудскиве актери и актерки првично се базираат на изгледот, а глумата ја усовршуваат понатака кога ќе навлезат во години освен ако не бидат "заборавени".

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
10 години разлика со Скарлетица и сигурно нема да ја бираат неа за да глуми млада фуфица

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
10 години разлика со Скарлетица и сигурно нема да ја бираат неа за да глуми млада фуфица
Mа и 20 нека биде, јас без секунда размислување би ја избрал Шарлиз, ама да не идеме ептен офтопик :D

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Mа и 20 нека биде, јас без секунда размислување би ја избрал Шарлиз, ама да не идеме ептен офтопик :D

ехееее и ја би ја бирал Шарлиз ако веќе збориме така али би ја додал и Скарлетка у комбинација па ако ме умрат двете бар да заминам со огромна насмевка :pos: едноставно е кај холивудцине, Скарлетка котира на повисоко место од Шарлизка и тоа е тоа ;)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
ехееее и ја би ја бирал Шарлиз ако веќе збориме така али би ја додал и Скарлетка у комбинација па ако ме умрат двете бар да заминам со огромна насмевка :pos: едноставно е кај холивудцине, Скарлетка котира на повисоко место од Шарлизка и тоа е тоа ;)
Tоа е релативно :D

Скарлет е секси, што се вика право парче, додека од друга страна Шарлиз е права дама, сексапил, елеганција, стил, шарм, држење, каприци.....прав пример за класа жена :love:

Пак забегав lol!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај вратете се на темата, не забегувајте, темата е за Скарлет Јохансон.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Старичка ти е Шарлизка, забегува накај 40ка, а Анџелинка и не е баш убава, како помлада можеби, али како ја фати славата се запусте и изгледа мноооогу грозно у последно време. Скарлетка младичка и и се може да "глуми" лепотица, да подостари малкуцка и би требало да ја видиме во некоја "посериозна" улога. Холивудскиве актери и актерки првично се базираат на изгледот, а глумата ја усовршуваат понатака кога ќе навлезат во години освен ако не бидат "заборавени".
Ми ја утна поентата. Шарлиз Терон на 25 години ја одглуме улогата во Monster, па сега ти види што има Скарлет одиграно до 25 години, што има оваа. Небитно и да не ја извадам споредбава, само Скарлет да ја анализираме, секој филм и се базира на сексапил. Мислам дека и режисериве на таа база ја земаат.

Хмм, која е секси, фатална, а маживе би платиле да ја видат? Јави и се на Скарлет.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Ми ја утна поентата. Шарлиз Терон на 25 години ја одглуме улогата во Monster, па сега ти види што има Скарлет одиграно до 25 години, што има оваа. Небитно и да не ја извадам споредбава, само Скарлет да ја анализираме, секој филм и се базира на сексапил. Мислам дека и режисериве на таа база ја земаат.

Хмм, која е секси, фатална, а маживе би платиле да ја видат? Јави и се на Скарлет.
Конечно дојдовне до големиот заклучооок, Скарлетка е далеку посекси од Шарлизка и зашто би играла во филм каде улогата би и била грда цура? Невозможноооооо. Избричи и ја главата на Скарлет пак убава да му се невиди, стај и мустаќи пак сексипилна е ај да и дадат улога да глуми фармер како сади ориз и оп се пупи Скарлетица и сето младо старо залепено пред монитор... "Не носи гаќи! - Носи бре, ене ги цртките! - Не бе тоа е од кошулата!" :pos:
Убаво и јебозвно си е момето и затоа се бира што да "глуми" :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Скарлет нагло улета во Холивуд со два филма каде прикажа добра глума: Lost in Translation и Girl with a Pearl Earring, кои и' донесоа номинации за Оскар и Глобус. Поради тоа мислев дека во иднина ќе растури. Ама, од тогаш секаде каде што сум ја гледал ја игра истата улога: фатална, иако понекогаш срамежлива, интелигентна, културна, јебозовна девојка. Можеби не ја бива за глума, а можеби ја бива ама не сака да се замара, па го избира полесниот пат до брза заработка.

Kajgana Shop

На врв Bottom