Веројатно најсексапилната актерка на денешницата, која дури се пожали дека била премногу секси за да добие одредени улоги. Знам дека ќе ви биде тешко да направите разграничување пошто е презгодна
Ух да можам Скарлет да на тапет да ја легнам........ Кога и да сум глеал филм со неа не сум приметил како глуми, вниманието ми било насочено на друго место
Avengers во кожен костим и се е кажано
Се вади на сексапил.
уууууф лепотицаааааа, преубава и недофатнааааааа![]()
ПРЕВОД: I'D TAP THAT!!!1млекце! <3 <3 <3 <3 <3
понатаму за глума не коментирам, ако сакате и избришете го мислењево!![]()
![]()
Абе види samurai, Шарлиз Терон покрај Анџелина Џоли е најубавата жена која јас некогаш ја имам видено. Шарлиз и покрај тоа што е физички совршена, никогаш не се пожалила дека не може да добие улога заради сексапилот. Зашто е актерка во вистинска смисла на зборот. Monster е доволен пример за тоа. Во таа смисла, Скарлет може да и гледа само во грбот. Ама ај ќе речеш, има 27 години баш да видиме што ќе игра понатаму, макар што мислам дека никогаш нема да покаже ништо.епа да го ебам па и вие па, кога ја наместиле да глуми убава шо барате појќе па![]()
Старичка ти е Шарлизка, забегува накај 40ка, а Анџелинка и не е баш убава, како помлада можеби, али како ја фати славата се запусте и изгледа мноооогу грозно у последно време. Скарлетка младичка и и се може да "глуми" лепотица, да подостари малкуцка и би требало да ја видиме во некоја "посериозна" улога. Холивудскиве актери и актерки првично се базираат на изгледот, а глумата ја усовршуваат понатака кога ќе навлезат во години освен ако не бидат "заборавени".Абе види samurai, Шарлиз Терон покрај Анџелина Џоли е најубавата жена која јас некогаш ја имам видено. Шарлиз и покрај тоа што е физички совршена, никогаш не се пожалила дека не може да добие улога заради сексапилот. Зашто е актерка во вистинска смисла на зборот. Monster е доволен пример за тоа. Во таа смисла, Скарлет може да и гледа само во грбот. Ама ај ќе речеш, има 27 години баш да видиме што ќе игра понатаму, макар што мислам дека никогаш нема да покаже ништо.
Пази тоа што Avengers и понудиле 20 милиони не значи дека она е некоја актерка. Филмот е лајтерица и блокбастер кој се темели на ефекти, Скарлет е таму стегната во костум и е слика за мажите. Не оти и ги даваат парите за глумата.
Mа и 20 нека биде, јас без секунда размислување би ја избрал Шарлиз, ама да не идеме ептен офтопик10 години разлика со Скарлетица и сигурно нема да ја бираат неа за да глуми млада фуфица
Mа и 20 нека биде, јас без секунда размислување би ја избрал Шарлиз, ама да не идеме ептен офтопик![]()
Tоа е релативноехееее и ја би ја бирал Шарлиз ако веќе збориме така али би ја додал и Скарлетка у комбинација па ако ме умрат двете бар да заминам со огромна насмевкаедноставно е кај холивудцине, Скарлетка котира на повисоко место од Шарлизка и тоа е тоа
![]()
Yep, извинувањеАј вратете се на темата, не забегувајте, темата е за Скарлет Јохансон.
Ми ја утна поентата. Шарлиз Терон на 25 години ја одглуме улогата во Monster, па сега ти види што има Скарлет одиграно до 25 години, што има оваа. Небитно и да не ја извадам споредбава, само Скарлет да ја анализираме, секој филм и се базира на сексапил. Мислам дека и режисериве на таа база ја земаат.Старичка ти е Шарлизка, забегува накај 40ка, а Анџелинка и не е баш убава, како помлада можеби, али како ја фати славата се запусте и изгледа мноооогу грозно у последно време. Скарлетка младичка и и се може да "глуми" лепотица, да подостари малкуцка и би требало да ја видиме во некоја "посериозна" улога. Холивудскиве актери и актерки првично се базираат на изгледот, а глумата ја усовршуваат понатака кога ќе навлезат во години освен ако не бидат "заборавени".
Конечно дојдовне до големиот заклучооок, Скарлетка е далеку посекси од Шарлизка и зашто би играла во филм каде улогата би и била грда цура? Невозможноооооо. Избричи и ја главата на Скарлет пак убава да му се невиди, стај и мустаќи пак сексипилна е ај да и дадат улога да глуми фармер како сади ориз и оп се пупи Скарлетица и сето младо старо залепено пред монитор... "Не носи гаќи! - Носи бре, ене ги цртките! - Не бе тоа е од кошулата!"Ми ја утна поентата. Шарлиз Терон на 25 години ја одглуме улогата во Monster, па сега ти види што има Скарлет одиграно до 25 години, што има оваа. Небитно и да не ја извадам споредбава, само Скарлет да ја анализираме, секој филм и се базира на сексапил. Мислам дека и режисериве на таа база ја земаат.
Хмм, која е секси, фатална, а маживе би платиле да ја видат? Јави и се на Скарлет.