А каде купуваше ти? И нема шанси да нема за југ, малце претерале изгледа.Карти за југ скоро веќе нема, за север не прашав али најверојатно и тие се распродадени.
ако сака некој да зима, нека оди уште денес, нека не чека други денови
Појди и провериА каде купуваше ти? И нема шанси да нема за југ, малце претерале изгледа.
Сигурно има и од шиткачи, ама мислам дека Тобако има околу 25 продажни места, така да можно е да се продале толкухм, ова ми личи на многу карти купени од „шиткачи“, не ми е верно ни 7-8000 за еден ден па камоли 15000...
јеп, или е ту мач шиткачи или е маркетиншки трик, нема шанси „нормално“ да се продале 15.000 карти за 3-4 саати.Вака ќе се наполни стадионот, ќе се пушти инфо дека за 5 часа биле „продадени“ 15 000 билети, и ќе трчи народот како улав за да дојде билет.
Би сакал да е точно инфото, ама тешко веројатно е тоа.
да ама во другите држави едвај се чекат вакви натпревари за добро да се заработи..Фала богу, им текна дека со евтини карти се полнат стадиони.
Добро заработуваа на Андора нашите....да ама во другите држави едвај се чекат вакви натпревари за добро да се заработи..
е сега за кај нас пошто е криза и фудбалска и финансиска..таман се картите
Абе пак со тие шиткачи па што не направат со лична карта едно лице да купува пример до 3 билети и кај толку бргу отидоа дали цела провинција ќе доаѓа во Скопје, баш градов е полу празен овие две недели малку е чудно, можно е добар дел од блоковите да се раздадени претходно...
Македонија да играше да сватев ама вака ми е малку чудно....