- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 979
- Поени од реакции
- 853
Прочитав негде за запад у фан шоп ќе се продавале картите? Така е стварно?
Да знам дали до фан шоп или до тобако да идам после.
Ќе има во фаншопот карти за на запад ама од понеделник
Прочитав негде за запад у фан шоп ќе се продавале картите? Така е стварно?
Да знам дали до фан шоп или до тобако да идам после.
А уствари фан шопот работи воопшто во сабота?Ќе има во фаншопот карти за на запад ама од понеделник
Дeнеска требаше да биде отварањето на фаншопот ама се помести за во понеделник ... а понатаму ќе работи и во саботаА уствари фан шопот работи воопшто во сабота?
15ка исто али јбг само од прво до 5 седиште имаше по ред слбодони али ај ке се глеа бар.... али ќе биде гужваПред Тобако во Бисер се чека ред за карта
Има уште карти, нема врска дека биле продадени сите централни места, пред мене купуваа по 3-5-8 карти за убави блокови. Јас сакав за Север 16ка, али немаше, земав на 15ка....
Првиот меч тука во Скопје, на 31 јули или 1 августСо Дебрецин/Албанците првиот меч се игра таму?
Штета подобро ќе беше реваншот да се игра тука поголеми шанси ќе имавме...Првиот меч тука во Скопје, на 31 јули или 1 август
За запад има само за крајните блокови 30ка и 26 ка мислам беа другите се за Комити ,а за исток сигурно е еден блок дека нема само да се продаваат кај што ќе бидат сместени Белорусите е сега не знам кој е тој блок.Сега бев до Тобако и ги купив последните 6 карти за на Северна, што се една до друга... има уште 200-300 но тие се по 1-2 карти раштркани низ цела северна.. За Јужна има само уште за на блоковите до источна трибина... Исто така се продаваа и карти и за на Запад и Исток.
Вардар да го помине Бате потоа веќе скоро сигурно е дека Вардар ќе игра во плеј-оф натпреварите што значи или групна фаза ЛШ или ЛЕШтета подобро ќе беше реваншот да се игра тука поголеми шанси ќе имавме...
Вака прашање е и дали ќе има пренос од реваншот а така битен би бил натпреварот (ако стигнеме до таа фаза)
за западна трибина ќе се продаваат карти во понеделник во фан шопот на комитиЗа запад има само за крајните блокови 30ка и 26 ка мислам беа другите се за Комити ,а за исток сигурно е еден блок дека нема само да се продаваат кај што ќе бидат сместени Белорусите е сега не знам кој е тој блок.