Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Manchester United are set to make a £32 million offer for Lucas Moura after Sao Paulo rejected their latest bid of £27.2m! :cautious:

Manchester United boss Sir Alex Ferguson has picked out Michael Carrick as the key to their hopes of winning the title back from Manchester City! :)
Ферги ептен запнал за Лукас мислам дека оваа понуда е доволна за да го земеме толку плати и Челзи за Хазард. Исто така сме пратиле и понуда од 8 милиони за Бејнс.http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/lucas-moura-to-manchester-united-sir-1152522
А за ова за Карик се согласувам ако игра како претходната сезона може да биде еден од кучните наши играчи. http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-uniteds-michael-carrick-is-key-1151553.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Нтпреварот е од 15 или 16 часот по Македонско време?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Кога ќе ми текне колку гомна јадевте за Керик на почетокот на сезоната...за некој дури не заслужувал и резерва да биде...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Кога ќе ми текне колку гомна јадевте за Керик на почетокот на сезоната...за некој дури не заслужувал и резерва да биде...
Играше слабо претходните сезони ,а и во 2010/11 во полуфиналето во ФА купот по негова грешка Јаја Туре ни даде гол и испаднавме па затоа имаше лоши коментари за него и јас го бев потценил ама оваа сезона ме демантираше .

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Играл слабо претходните сезони... :facepalm: Бетер од златни рипки сте.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Колку му треба на Лукас ментор како САФ за најдобар да стане..
Која брзина и продор има на 19 год., само некако му лежи изгледа по десно да пробива, онаму кај што сме најјаки! :)

2

~2A

Гостин
Освен на клипчево и некои други снимки на јутубе го немам гледано,па со оглед на тоа заклучив дека:
Ако го немавме Кагава,секој ден ќе ги броев минутите дури да потпиши овој,овој ми изгледа играч кој што може да повлече контра,брз,пробивен,прави брзи дриблинзи се што му треба за еден Attacking midlefielder или крило...
Значи на се ми личи освен не на играч кој што ќе го замени Сколс,па затоа би рекол дека на негово место го имаме Кагава.....

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Колку му треба на Лукас ментор како САФ за најдобар да стане..
Која брзина и продор има на 19 год., само некако му лежи изгледа по десно да пробива, онаму кај што сме најјаки! :)
Valencia with two feet? :свиркам:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Со ваков играч може да се внеси острина во тимот, а не Ван Перси што ново ќе ви внеси Ван Перси?
Баш таков и ни треба во тимот од калибарот на Роналдо да ја тероризира противничката одбрана со неговите вештини и брзина. Со таков играч ќе можете да кажете дека можеме да бидеме далеку пред сите (Барселона и Реал) а не со Ван Перси како што читав погоре ццц..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Моментот е 7 милиони за најдобриот стрелец во ПЛ ланска сезона :pos: 7 еј, 7, Виган на Челзи за Виктор Мозес 10 им бараат :facepalm: ако е вистина ова дека 7 понудиле не знам ни зашто се мачеле да пробуваат.
Од кај е ова информација дека Јуве понудиле 7 мил. евра?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Со ваков играч може да се внеси острина во тимот, а не Ван Перси што ново ќе ви внеси Ван Перси?
Баш таков и ни треба во тимот од калибарот на Роналдо да ја тероризира противничката одбрана со неговите вештини и брзина. Со таков играч ќе можете да кажете дека можеме да бидеме далеку пред сите (Барселона и Реал) а не со Ван Перси како што читав погоре ццц..
Абе ако го дадат РвП за 12-15м па зошто и да не го земеме?
За таков играч не се ништо 12м без разлика што е 29г.
Па ние Бербатов 30 го плативме а беше 1год. помлад од што е сега РвП

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од кај е ова информација дека Јуве понудиле 7 мил. евра?
Логикс пиша 2-3 страни поназад, сигурно му е од англиски форуми за Арсенал, а на клупските форуми барем за англиските тимови се шират точни информации пошо увек се наоѓа некој што се знае со некого.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
509
Лукас одлично одиграл против Англиската одбрана ако игра вака и кога ке дојде може за брзо време да стане еден од најдобрите играчи во светот.

Kajgana Shop

На врв Bottom