Primetime Emmy Awards 2012: Најдобра драма

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра драма

• Boardwalk Empire

Гласови: 2 4,0%
  • Breaking Bad

Гласови: 25 50,0%
  • Downtown Abbey

Гласови: 1 2,0%
  • Game of Thrones

Гласови: 19 38,0%
  • Homeland

Гласови: 2 4,0%
  • Mad Men

Гласови: 1 2,0%

• Вкупно гласачи
    50
Па да, секако е за 4та кога Џанкарло (Физикела) Еспозито е номиниран... :X3: фак мај лоџик :facepalm:

али ипак нека земат сеа, шо е сигурно сигурно, догодина реков, GoT растура.... :icon_lol:
И ја осеќам така, плус очекувам многу од Калиси. Туку малку е глупо што на толку милион актери од GoT, и тоа феноменални актери, никој друг не е номиниран освен Питер Динклиџ. Се потрошиле.

И ја осеќам така, плус очекувам многу од Калиси. Туку малку е глупо што на толку милион актери од GoT, и тоа феноменални актери, никој друг не е номиниран освен Питер Динклиџ. Се потрошиле.

Реално, од толку ликови никој немаше доволно camera time за да воопшто покаже нешто.

Реално, од толку ликови никој немаше доволно camera time за да воопшто покаже нешто.
Па затоа тука е категоријата Спореден актер/ актерка. Еве можеле да ги номинираат Lena Headey и девојчето кое ја глуми Арија. Барем ги имаше во секоја епизода.

Па затоа тука е категоријата Спореден актер/ актерка. Еве можеле да ги номинираат Lena Headey и девојчето кое ја глуми Арија. Барем ги имаше во секоја епизода.
Дефинитивно заслужуваат барем номинација, како само Maisie ја глуми Арија, па и онаа Арија од книгите ми стана едно со таа од серијата токму поради неа. Али млада е уште, кога тогаш ќе ја приметат што талент е.

GOT, GOT, GOT....жално ќе биде за BB, ама GOT си е GOT

Само мене Mad Men ми е тапа серија? Пошто како што некој спомна на претходната страна 3 пати по ред до сега има победувано а мене баш и не ми е нешто посебно

Жакен со 3 епизоди гарант има покажано повеќе од некои од номинираниве. :X3:

1. Game of Thrones
2. Breaking Bad
3. Homeland/ Boardwalk Empire нерешено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom