Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја осеќам така, плус очекувам многу од Калиси. Туку малку е глупо што на толку милион актери од GoT, и тоа феноменални актери, никој друг не е номиниран освен Питер Динклиџ. Се потрошиле.Па да, секако е за 4та кога Џанкарло (Физикела) Еспозито е номиниран...фак мај лоџик
али ипак нека земат сеа, шо е сигурно сигурно, догодина реков, GoT растура....![]()
И ја осеќам така, плус очекувам многу од Калиси. Туку малку е глупо што на толку милион актери од GoT, и тоа феноменални актери, никој друг не е номиниран освен Питер Динклиџ. Се потрошиле.
Па затоа тука е категоријата Спореден актер/ актерка. Еве можеле да ги номинираат Lena Headey и девојчето кое ја глуми Арија. Барем ги имаше во секоја епизода.Реално, од толку ликови никој немаше доволно camera time за да воопшто покаже нешто.
Дефинитивно заслужуваат барем номинација, како само Maisie ја глуми Арија, па и онаа Арија од книгите ми стана едно со таа од серијата токму поради неа. Али млада е уште, кога тогаш ќе ја приметат што талент е.Па затоа тука е категоријата Спореден актер/ актерка. Еве можеле да ги номинираат Lena Headey и девојчето кое ја глуми Арија. Барем ги имаше во секоја епизода.
Реално, од толку ликови никој немаше доволно camera time за да воопшто покаже нешто.