Бодибилдинг суплементи

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Уште нешто да ве прашам, дали некој од вас има користено трибулус или сличен суплемент на база на трибулус? Значи ме интересира искуство од прва рака ако некој користел

S

Stef Bachatero

Гостин
Уште нешто да ве прашам, дали некој од вас има користено трибулус или сличен суплемент на база на трибулус? Значи ме интересира искуство од прва рака ако некој користел
Сончај се надвор 30 мин истиот ефект го имаш на трибулус.Прочитај ја книгата 4 hour body има доста работи да се научи од неа :).Витамин д,4 јајца дневно,човеков 10 години потрошил пари и време за да види што стварно функционира.Трибулус се препорачува после 30 години ако имаш толку а верувам дека не слободно можеш да го земеш.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Според мене подобро решение ти е ова

http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&manufacturer_id=21&product_id=187

Тој што го постираше ти 5.5 кила е али сервирање му е 334 грама што претпоставувам ке го преполовиш според калорииве што ги овозможува. А овој јас што го постирав е доста почист и има и протеин повеќе, 125 грама му е сервирање, плус поевтин е а и ќе ти трае приближно исто како Супер Мас гејнерот.
Зирни го на bodybuilding.com и направи си математика ;)
еееееее и јас ова сум го препорачувал.. несум сретнал подобар гејнер :) од прва рука ова, штета што едно време го немаше

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Сончај се надвор 30 мин истиот ефект го имаш на трибулус.Прочитај ја книгата 4 hour body има доста работи да се научи од неа :).Витамин д,4 јајца дневно,човеков 10 години потрошил пари и време за да види што стварно функционира.Трибулус се препорачува после 30 години ако имаш толку а верувам дека не слободно можеш да го земеш.
кај може да се најде книгата ?

и бтњ-секој што знае добри книги на оваа тематика(суплементи,вежбање,храна) по можност македонски,српски,хрватски јазик да е,нека пише ПП.:)
--- надополнето: 19 јули 2012 во 02:31 ---
земи нешто во стил на super charge,исто ко од прва рака да ти кажувам (y)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
кој е по добар за чиста мускулна маса

??
Од овие 3, Мега Гејнер иако мислам дека за чиста мускулна маса подобро ти е протеин или пак некој екстра чист гејнер како Изомас.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Наместо да ги даваш тие пари на гејнери и суплементи дај ми ги мене за 3 месеци со моја опрема ќе добиеш 3-4 кг мускулна маса :)
каква е таа твоја опрема ?

покрај ова,имам топ исхрана.освен овој период,али у гипс сум..
--- надополнето: 20 јули 2012 во 18:40 ---
Од овие 3, Мега Гејнер иако мислам дека за чиста мускулна маса подобро ти е протеин или пак некој екстра чист гејнер како Изомас.
знаеш што ми е целта,и да се умрсам малце од гејнерот,не е проблем...башка од сеп почињам со ЏКД а таму мноооогу трошам,и подобро би ми дошол гејнер,и на секој 2 месец и креатин...

S

Stef Bachatero

Гостин
каква е таа твоја опрема ?

покрај ова,имам топ исхрана.освен овој период,али у гипс сум..
Вежбање во природа комбинации на вежби склекови,згибови,чучњеви+ластици+скокање на јаже 3 пати неделно плус исхраната=резултати :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Вежбање во природа комбинации на вежби склекови,згибови,чучњеви+ластици+скокање на јаже 3 пати неделно плус исхраната=резултати :)
no,thanks.за болдираното

за другото,ако имаш нешто совети пиши пп

Ron0n

The Mercedes Guy
Член од
16 август 2009
Мислења
351
Поени од реакции
198
Билдеришта препорачајте ми некој добар креатин (имало и некои што не барале премногу вода пиење, ама вие веројатно знаете повеќе па ќе оставам ваша препорака да ми дадате). Дојден сум од пат специјално во Скопје за да купам само креатин и веќе задутре треба да се враќам, па кажете ми и каде можам да го набавам препорачаниот производ.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Билдеришта препорачајте ми некој добар креатин (имало и некои што не барале премногу вода пиење, ама вие веројатно знаете повеќе па ќе оставам ваша препорака да ми дадате). Дојден сум од пат специјално во Скопје за да купам само креатин и веќе задутре треба да се враќам, па кажете ми и каде можам да го набавам препорачаниот производ.
мој предлог-http://www.napumpajse.com/shop/kreatini-i-stimulansi/crea-pure-micronized.aspx

со овој треба да пиеш доста вода..

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
кој гејнер е без креатин ? мене ми е планот после исово и креа пурето,да зеам issomass,а после него на месечно ниво да имам креатин и мутант масс...што мислите ? нормално,некој месец ако стигнам до повеќе пари ќе земам боље гејнер..:D

Ron0n

The Mercedes Guy
Член од
16 август 2009
Мислења
351
Поени од реакции
198
Земав креатин Nanox Creatin Pure микрокристалински монохидратен креатин. Е сега имам едно прашање што многу ме копка. Дали можам веднаш да почнам да го земам креатинот уште од прв ден вежбање? Мене ми рекоа дека требало прво 20тина дена да вежбам без него, па после да почнам да го пијам или можело шеќер да фатам и незнамтишто :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Продавам XTEND амино-киселини (БЦАА+глутамин+Citrulline Malat+B6) вкус на лимон. Купени се од Гет Реди за 3200 денари 1120гр пакување од кои ми се останати 600грама. Ги давам за 1000денари и лесно можам да ви ги пратам по Карго. Цената мислам дека е одлична затоа што 400 грамското пакување се продава за 1240 денари. Инаку станува збор за најпродаваните и најпопуларни аминокиселини во САД со одлична оценка од 9,0 од 10,0 можете да проверите на bodybuilding.com

Kajgana Shop

На врв Bottom