- Член од
- 25 февруари 2008
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 42
Сите биле добро, немало повредени.Има некој информација дали ќе игра Ранѓеловиќ?
Па Дебрецен пред некоја година беше торпедиран од Работнички,Марибор не се нешто посебно,Шамрок или Екранас би требало да бидат најлесни. Сега Сласки и Либерец се така малку потешки. Во секој случај противници по мерка,само прво да ја ззавршат работата со Бате.И тоа како има шанса...
Македонскиот првак Вардар доколку го елиминира Бате Борисов, ќе го превземе статусот на носител, и во идното квалификациско коло би можел да игра против победникот од дуелот Скендербег - Дебрецен, победникот од дуелот Марибор - Железничар, победникот од дуелот Либерец - Шахтјор Караганди, победникот од дуелот Будуќност - Сласк, победникот од дуелот Шамрок - Екранас.
12:00Bo колку саат е ждребот ?
Брат кога сме стигнале ние на времеInstrukcii za natprevarot F.K. VARDAR - F.K. Bate Borisov (Sreda 25.07 - 20:00 h)
- Sobiranjeto ke bide pred Soboren hram od 17:00 h. a poaganjeto ke bide vo 18:30 h. so korteo kon Gradski stadion !!! - Kartite za zapadna tribina ke se prodavaat po cena od 100 denari i ke se prodavaat pred Soboren hram !!! Bez karta (koja sto ke bide kodirana) nema da moze da se vleze na tribina !!!- Za sekoj sto ke predizvika bilo kakov incident (palenje pirotehnicki sredsvta,vleguvanje vo teren i sl.) grupata nema da prezeme nikakva odgovornost i liceto sam ke gi snosi posledicite i eventualnite materijalni trosoci !!!- Pridrzuvajte se do instrukciite koi sto ke gi dobiete pred samata utakmica za odnesuvanjeto na tribina !!! Nema da ima tolerancija za nessodvetno odnesuvanje !!!
Точно е ова? Па ај ако не цел ден да ми отиде... разбирам адреналин утакмица ама ако накај стадион се трга во 6 ипол што останува ние во драчево да се собираме во 3 саат преку ден...
Абе у 6-30 не, ама у 7 веќе ќе мора да тргнете. Нема 200 души само да влагаат на трибина. Од ист влез и обични фанови ќе влагаат на јужна. Детално има сите да ги претресуваат, европски натпревар е, не е утакмица против Турново... И срамота ќе биде ако се касни ко по обичај....Точно е ова? Па ај ако не цел ден да ми отиде... разбирам адреналин утакмица ама ако накај стадион се трга во 6 ипол што останува ние во драчево да се собираме во 3 саат преку ден...