Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На 5 мин. до стадионот Билјанини Извори, 10тина мин. до Кадмо плажа/Куба Либре плажа и 15тина мин. до центар. (значит пешадија :) )

Се надевам дека ти помогнав од прилика каде се наоѓа...

Едит: Заборавив да напоменам дека во близина е кафичот Ало Ало и ресторанот Орфеј.
Има слободна соба за двајца од 2-5 Август?

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Што ќе кажете за Барселона/Љорет де Мар?
Некој што бил да сподели искуства.......(сместување, цени, плажи, ноќен живот...итн)

Барселона ти е топ за шетање ама нема плажа, т.е плажата е благо речено катастрофа.
Ако си за одмор со плажа оди Лорет ич не му ја мисли. Плажата е екстра, целото место е тип топ организирано, навечер дискотеки, лудница, насабајле продавничи. Ноќен живот чиста 10ка. Се сложувам со членот што кажа погоре, обавезно ПртаАвентура да ја посетиш, резервираш во хотел, не мора да се малтретираш сам да одиш, ние плативме 50 евра од човек од Лорет, вредеше секое евро. Супер маркетите ти се ефтини, сместување во хотел, сеа не знам точно да ти кажам колку кошта само сместувањето зошто ние од тука уплативме цел аранжман за тура низ европа па не знам колку коштале тие 9 дена во Лорет.
Како и да е ако сакаш да се бањаш оди Лорет, а во Барселона можеш да одиш да шеташ иако не знам дали ќе постигнеш бидејќи и во Лорет има милион работи за правење, но секако некој ден ќе си одвоиш и за Барса.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Баш така, во Несебар пред некоа година ќе се зезнев на таа фора, па среќа на време видов...

Нема врска ова дека крадат во банки, што ја напраи друже ти Бугарија ...
може да те зезнат едино во менувачници, прават мајтапи со курсот затоа во банка слободно, без никаков проблем може да си разменува колкави сака суми.
Епа сум мислел за менувачница а сум кажал банка. Иначе не само во БГ туку насекаде прават дубари.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ако има некој што ке летува во Охрид оваа лето, издавам соби во близина на Макси де, и новиот Стоп Шоп. Цена 350 денара од кревет а може и поефтино зависи од периодот и времето на летување. Број за контакт 075 477 270

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Епа ај и јас издавам за Дојран соби. Кој е заинтересиран нека пише тука или по ПП.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Па..утре во Охрид едно добри 10-15 дена со другарите и после со семејстовото уште толку..Некое охриѓанче на форумов за подобро запознавање на охрид ? :D :P

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Некој дали издава апармани/кампови во Дојран... Близу плажата да е...Одам 8 години во дојран по ред и стално во Партизан бунгаловите што се одам...Ама лани ме зафркнаа немаше слободни кога појдовме (а на телефон ни кажаа оти има слободни), па сега пак се јавивме за таму и ни рече ќе ни чува еден на 24ти.. Ама да не ни направи како лани (да снема бунгалови), па да ми дадете нешто линк, слика, број од апартманот/или што и да е..

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Некој дали издава апармани/кампови во Дојран... Близу плажата да е...Одам 8 години во дојран по ред и стално во Партизан бунгаловите што се одам...Ама лани ме зафркнаа немаше слободни кога појдовме (а на телефон ни кажаа оти има слободни), па сега пак се јавивме за таму и ни рече ќе ни чува еден на 24ти.. Ама да не ни направи како лани (да снема бунгалови), па да ми дадете нешто линк, слика, број од апартманот/или што и да е..
Ете ти, пак мора кај мене да се обратиш. :pos::pos:

П

Пепси_

Гостин
конечно земав карта до неа потидеа,сеа уште ме јаде склет незнам кај ќе ме оставе тоа автобусот дали ќе се снајдам :cool:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Грција, Никити Бич. Прв пат одам таму (1 пат одам на одмор уствари :) ) и незнам како е таму.. нека раскажи некој кој е бил таму :D
Имам слушано дека многу било здодевно, навечер немало што да се прави.
Но некој друг нека ти каже поточно :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Незнаев каде ова да го напишам, па еве тука. Планот ми е со друштво од 3-4 да одиме во Лондон за Нова Година. Дали некој знае кои се условите за вадење на виза ?
За виза условите се баеги зезнати вака и преку лето ако сака/може некој да оди.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
За Парга што ќе кажете?
Јас уплатив летово за таму, се што слушнав беа позитивни коментари освен дека е доста поскапо споредено со другите места во Грција, па ќе видиме како ќе се биде.

Член од
21 јули 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
DA NE BIL SEGA SKORO NEKOJ ZA PRIMORSKO ME INTERESIRA KAKO E TAMU JA PRED 8 GODINI BEV BESE PREJAKO SAKAM SEA PAK DA ODAM INFORMACIJA NEKOJA?????

Член од
22 јули 2012
Мислења
63
Поени од реакции
24
Ова лето сум на островот Тасос и јужниот дел на бугарското Црно Море.

Kajgana Shop

На врв Bottom