- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Ке кркат нафтан уште 2-3 гола ! Звезда е институција за овие бре . Годинава ке влезе во групната фаза !Ете Ѕвезда колку не е сигурна ама Леч Познан ме драпа :/
Ке кркат нафтан уште 2-3 гола ! Звезда е институција за овие бре . Годинава ке влезе во групната фаза !Ете Ѕвезда колку не е сигурна ама Леч Познан ме драпа :/
А резбарени се?Кортиба - Палмеирас 1 1.95
Борба на дното во Бразил. Кортиба во голема предност на домашен терен и без отсуства додека Палмеирас има проблеми со составот. Многу повреди и дури 4 дрвени картони.
Со онаква игра ке не падне на сите ..ѕвезда и ренова ајде уште елфсборг и се гледаме утре градиште
--- надополнето: 19 јули 2012 во 19:47 ---
елфсборг
Јас го имам Х2, барем едно ебено нерешено да извадат. Од Молдавија се овие отепаниве беСо онаква игра ке не падне на сите ..
Тие отепаните в'шише ги пикнаја на елфсборг .. не знаат кај тераат .. јас си реков во црни дресови се елфсборг и кога дадоа гол од слободен се израдував али ко го слушнав коментаторон како се дери гооооллллл дачиииаааааа .. одма ми стана јасно кој е кој ..Јас го имам Х2, барем едно ебено нерешено да извадат. Од Молдавија се овие отепаниве бе
ете ги 1-1Ајде во живо сега лупајте на Ruch за пресврт
тадаааамммм... -.-'Ајде во живо сега лупајте на Ruch за пресврт