- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 1.658
- Поени од реакции
- 3.322
Лесно е за на сервис финтава е сам (се разбира со помош од некој со претходно искуство) да си го направам.Носи го на сервис нека ти го декодираат. И да можеш сам, само ќе корнеш живци.
Лесно е за на сервис финтава е сам (се разбира со помош од некој со претходно искуство) да си го направам.Носи го на сервис нека ти го декодираат. И да можеш сам, само ќе корнеш живци.
Па баш дека е полесно ти кажав. Ако сакаш да се помачиш тогаш повели.Лесно е за на сервис финтава е сам (се разбира со помош од некој со претходно искуство) да си го направам.
Chrome, koska e.^ Даааа бе стварно
Гледам со последниот апдејт се изменил Ај нека каже некој ако знае
Инаку што ќе препорачате за Browser ? Користев Doplhin но откако го апдејтирав, не ми се допаѓаше некако, побавно отвараше
Сега користам Boat, и задоволен сум. Но ако знаете некој подобар, предложете
До, но не е компатибилен со мојот телефонChrome, koska e.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Значи имам на Самсунг Галакси Фит 2.3.7 Cynogene Моd и во маркетот ми покажува дека инстиграм не е компактибилна за мојот уред,ја симнав од гугл но коа изберам слика од галерија или кога сликам во инстиграм не можам да ја направам сликата,ако знаете некако помогнете.Фала
Едит: И нонстоп ми покажува Форс Клоус
Стави си ICS 4.0 и јас го имав тој проблем на Gingerbread, на ICS тоа е решено, кога ке исклучиш апликација во manage apps таа веке не се вклучува се додека ти не ја вклучиш. Плус имаш и копче disable за системските апликации. Втора опција ти е да инсталираш Titanium backup и таму имаш функција freeze, но и за тоа ти треба root.Како да направам апликациите да не се стартуваат сами, па да трошат батерија и да морам да ги гасам се во Advanced Task Killer? Android 2.3.5
Не ми подржува телефонот ics, а за второво ќе пробам само не знам дали е рутиран овој телефонСтави си ICS 4.0 и јас го имав тој проблем на Gingerbread, на ICS тоа е решено, кога ке исклучиш апликација во manage apps таа веке не се вклучува се додека ти не ја вклучиш. Плус имаш и копче disable за системските апликации. Втора опција ти е да инсталираш Titanium backup и таму имаш функција freeze, но и за тоа ти треба root.
За кој телефон се работи ??Не ми подржува телефонот ics, а за второво ќе пробам само не знам дали е рутиран овој телефон
Motorola Fire XT530За кој телефон се работи ??
Opera Mini или Mobile^ Даааа бе стварно
Гледам со последниот апдејт се изменил Ај нека каже некој ако знае
Инаку што ќе препорачате за Browser ? Користев Doplhin но откако го апдејтирав, не ми се допаѓаше некако, побавно отвараше
Сега користам Boat, и задоволен сум. Но ако знаете некој подобар, предложете
Да, нема многу поддршка (скоро ич) за овој модел, имаш на you tube како да направиш root на овој телефон но треба ептен да знаеш што правиш зошто може многу лесно да направиш brick т.е. да го зезнеш телефонот и толку од него.Motorola Fire XT530
Кога ја пишуваш пораката на тастатурата стисни ентер и ја испраќа пораката, нема како порано копче send.HTC Desire HD, Skype пишувам текст ама никако неможам да го пратам нема копче сенд, или па ја не гледам истото се случува и на LGL3