само една причина е доволна да веруваме дека исламот е бљувотина од религија.... моменталната ситуација во светотsamo edna pricina e dovolna da ne veruvate deka Isus e bog.
ЕВАНГЕЛИЕ СПОРЕД МАРКО Глава 12
29
Исус одговори: „Првата е: ‘Слушај Израеле - Господ, нашиот Бог - е единствен Господ,
abe ti treba da odgovorish na postot ,a ne da komentirash za islamot, ova tema nema vrska so islamotсамо една причина е доволна да веруваме дека исламот е бљувотина од религија.... моменталната ситуација во светот
Одговорот е на место што не ти е јасно ?abe ti treba da odgovorish na postot ,a ne da komentirash za islamot, ova tema nema vrska so islamot
ako nemash shto da odgovotish barem stegni na LIKE
Епа не му е јасно тоа што ти си опнал олкав крст, и си се крстил Темплар, (значи си застапник на христијанството), а при тоа велиш дека „исламот е бљувотина од религија“.Одговорот е на место што не ти е јасно ?
Абе болеснику ова е христијанска земја и ке ставам што сакам јас. Ти ако имаш некој проблем со тоа марш у саудиска арабија. Бљувотина е заради сите срања што се работат во име на таа религија. Погледни само освести се колку жртви имаше во последните неколку децинии во името на исламот. Немој да ме јебеш, тоа ти е најголемо зло на денешницата. Кај си видел христијански фанатик да убива муслимани ?Епа не му е јасно тоа што ти си опнал олкав крст, и си се крстил Темплар, (значи си застапник на христијанството), а при тоа велиш дека „исламот е бљувотина од религија“.
А шо као Христијанството нешо не е бљувотина? Богами со какви зборови го браниш е подолно од бљувотина..
Сум видел?! охоооооо бачко па ти си бре у заблуда!Абе болеснику ова е христијанска земја и ке ставам што сакам јас. Ти ако имаш некој проблем со тоа марш у саудиска арабија. Бљувотина е заради сите срања што се работат во име на таа религија. Погледни само освести се колку жртви имаше во последните неколку децинии во името на исламот. Немој да ме јебеш, тоа ти е најголемо зло на денешницата. Кај си видел христијански фанатик да убива муслимани ?
70 мртви наспроти стотици илјади мртви now do the math моронуСум видел?! охоооооо бачко па ти си бре у заблуда!
И тоа ни помалку ни повеќе темплар! ахахаххахахха сам себе си го даде!
А за саудиска арабија, дај пари одма идам и се селам.. ќе ебам арапки ТОБ!
Ај број ги у Сребреница.. Ај брои ги во Ирак, во Алжир (1950 тите), Авганистан - Советите и Америте, а? А изралциве шо им праат на Палестинциве а? Ги галат! убајни!70 мртви наспроти стотици илјади мртви now do the math морону
Абе а зашто ја труете темата кога е за Христијанство... јас ви серам ли у ваши теми за таа вашата религија ?Ај број ги у Сребреница.. Ај брои ги во Ирак, во Алжир (1950 тите), Авганистан - Советите и Америте, а? А изралциве шо им праат на Палестинциве а? Ги галат! убајни!
А браќава твои темплари дури 8 крстоносни војни напраиле, на чело со Папата! Ај тука брои ги мртвите ако ти стиска? А Шпанските конквистадори што збришале цели цивилизации во име на Христјанството?
А башка и Хитлер бил христијанин-католик...
А ККК од САД, ги сотреа црнцине и палеа крстови? Или онака си играле игри ко за 1-ви април..
Немој бе друже со вакви елементарни работи аман..
Чичко Сталин рекол една многу паметна работа...
„Смртта на еден човек е трагедија, а на милиони е статистика!“
така да ја 70 ја 1 милион, исти курац.. статистика е.. и секако луѓе се испоубиени...
Не знам само како тебе 70 мртви ти се позначајни и помала штета од 80..
изглеа слабо стоиш математика..
Не ја трујам бе чоек.. шо се нервираш..Абе а зашто ја труете темата кога е за Христијанство... јас ви серам ли у ваши теми за таа вашата религија ?
Па што бараш бе у оваа тема проклетијо ц ц ц... да провоцираш а ? И не ми реплицирај више се гнасам од такви како тебеНе ја трујам бе чоек.. шо се нервираш..
Само почна да вреѓаш религија - ислам (не сум муслиман, но знаејќи ја смислата на толеранцијата во христијанството, и во исламот, ти не само што дрндаш против исламот, ти дрндаш и против христијанстовото, а се правиш голем христијанин).
Така да ти си тој што труеш... Али ако ти е удобно да сереш во своја тема,, онда изволте..
Де бре не се нервирај...Па што бараш бе у оваа тема проклетијо ц ц ц... да провоцираш а ? И не ми реплицирај више се гнасам од такви како тебе
А вие одговаравте ли на прашањате поставени кон Исламот и за Мухамед?abe ti treba da odgovorish na postot ,a ne da komentirash za islamot, ova tema nema vrska so islamot
ako nemash shto da odgovotish barem stegni na LIKE
gospodine templar 55 go citiram vashiot post "ova e hristianska zemja"
za zal takva zamja ne postoi nikade ,za da se vika nekoja zemja hristianska tamu treba da vlladee ustavot na bibliata , a kolku shto znam toa go nema nikade vo svetov.