Фан Клуб: Јувентус

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Одлични дресовиве многу потсеќаат на Kaпа моделите кои ги носевме порано.За втор дрес очекував да биде во сина боја но и црново не е лошо, затоа па голманскиот е таков.
Играме со:Сторари, Лусио, Касерес, Маси, Падоин, Мароне, Асамоа, Пепе, Циклер, Вучко и Кваљ.
Лусио 45сек. кикс невиден:facepalm: , Циклер може да си оди, слабо граден губи мн. топки а и на тацна со глава на празен гол не го даде.
Мароне добар е борбен исто Пепе и Касерес одлични со голема желба за надигрување.Вучко некако како да си го лади реализацијата очајна.Азамоа одличен.
3-1А. Вучко пен. Кваљарела 2
Ќе биде интересна созонава ќе има кинење мрежи доста ние киневме нерви.:D

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
^ невиден кикс на Лусио :pos: веруј ми брат, многу пати е виден....
Се вели зборот Панчевски да се изразам :D добар играч али спор.

Второво лежерно помина, се гледа дека Видал е 3,4,5... класи над другиве.Матри слободно нека си оди додека држи цена, би го трампал за Јоветич + пари.Малиов Боакие ме изненади пријатно ќе го биде.Сезонава ни тргна со пеналиве во еден натпревар колку цела мината сезона :icon_lol:

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дечки тотално изумив на утакмицава,дај кажете како засилувањата и ако најдете хајлатс постирајте.ФАЛА

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Добро може ли некој да ми објасни зошто го нема Џовинко сеуште ?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Aсамоа кое засилување ни е ... АЛАЛ ДА МУ Е НА МАРОТА!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Aсамоа кое засилување ни е ... АЛАЛ ДА МУ Е НА МАРОТА!
е алал да му е и ти беше мегу тие што го критикуваа за некои работи ... т.е кога дојде кога го шитна диего испадна дека не згрешил

G

grande-juve

Гостин
Исто и Маси, петката, од одбрана беше добар, посебно долгите пасови, 2-3 шанси направи со долги топки од наша половина. И Боакие делуваше моќно, да не зборам за Асамоа.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.239
Сепак остануваме да видиме како ќе се снајдат со поголемите екипи, ова беше само еден мал тренинг колку Конте да ги воочи квалитетите на играчите :) ( Лусио :tapp: ). Голманскиов дрес ми се свиѓа, останува да видиме каква боја е другиот

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Исто и Маси, петката, од одбрана беше добар, посебно долгите пасови, 2-3 шанси направи со долги топки од наша половина. И Боакие делуваше моќно, да не зборам за Асамоа.
допрва ке биде јакото додуша овие денес што игравме несе некој рамниште на јувентус ...

Kajgana Shop

На врв Bottom