Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Одлични дресовиве многу потсеќаат на Kaпа моделите кои ги носевме порано.За втор дрес очекував да биде во сина боја но и црново не е лошо, затоа па голманскиот е таков.
Играме со:Сторари, Лусио, Касерес, Маси, Падоин, Мароне, Асамоа, Пепе, Циклер, Вучко и Кваљ.
Лусио 45сек. кикс невиден:facepalm: , Циклер може да си оди, слабо граден губи мн. топки а и на тацна со глава на празен гол не го даде.
Мароне добар е борбен исто Пепе и Касерес одлични со голема желба за надигрување.Вучко некако како да си го лади реализацијата очајна.Азамоа одличен.
3-1А. Вучко пен. Кваљарела 2
Ќе биде интересна созонава ќе има кинење мрежи доста ние киневме нерви.:D

^ невиден кикс на Лусио :pos: веруј ми брат, многу пати е виден....
Се вели зборот Панчевски да се изразам :D добар играч али спор.

Второво лежерно помина, се гледа дека Видал е 3,4,5... класи над другиве.Матри слободно нека си оди додека држи цена, би го трампал за Јоветич + пари.Малиов Боакие ме изненади пријатно ќе го биде.Сезонава ни тргна со пеналиве во еден натпревар колку цела мината сезона :icon_lol:

Дечки тотално изумив на утакмицава,дај кажете како засилувањата и ако најдете хајлатс постирајте.ФАЛА

Добро може ли некој да ми објасни зошто го нема Џовинко сеуште ?

Добро може ли некој да ми објасни зошто го нема Џовинко сеуште ?
Колку што знам на одмор е со другите играчи поради што беше на ЕП! Во меѓувреме Насри на ФБ
292419_332657800155353_4845934_n.jpg

Aсамоа кое засилување ни е ... АЛАЛ ДА МУ Е НА МАРОТА!
е алал да му е и ти беше мегу тие што го критикуваа за некои работи ... т.е кога дојде кога го шитна диего испадна дека не згрешил

Исто и Маси, петката, од одбрана беше добар, посебно долгите пасови, 2-3 шанси направи со долги топки од наша половина. И Боакие делуваше моќно, да не зборам за Асамоа.

Сепак остануваме да видиме како ќе се снајдат со поголемите екипи, ова беше само еден мал тренинг колку Конте да ги воочи квалитетите на играчите :) ( Лусио :tapp: ). Голманскиов дрес ми се свиѓа, останува да видиме каква боја е другиот

389037_358688507533005_470686494_n.jpg

Исто и Маси, петката, од одбрана беше добар, посебно долгите пасови, 2-3 шанси направи со долги топки од наша половина. И Боакие делуваше моќно, да не зборам за Асамоа.
допрва ке биде јакото додуша овие денес што игравме несе некој рамниште на јувентус ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom