HTC Evo 3D

Sk8eR_BoY

Сведок
Член од
5 мај 2006
Мислења
141
Поени од реакции
6
Каков е овој телефон во однос на квалитетот ако ти падне и тресне на тврдо нешто (бетон, плочка, паркет...)? Дали одма се расипува, се поебува тачот? Бидејќи една другарка има HTC и вика катастрофа е, и паднал и заебан и е тачот...Али она има мислам HTC Wildfire (не s, само wildfire) црвен и не гледам дека е нешто заебан тачот...
Мене често ми паѓаат телефони од рака...И исто така дали се поквалитетни од Xperia телефоните?
Ми падна еднаш, имам кожна футрола, на асфалт, се слушна доста силен тап удар, ама јас не приметив никакви разлики кога извадив од футролата :)

Нема ни гребнатинка...

Член од
4 јануари 2009
Мислења
91
Поени од реакции
5
Каков е овој телефон во однос на квалитетот ако ти падне и тресне на тврдо нешто (бетон, плочка, паркет...)? Дали одма се расипува, се поебува тачот? Бидејќи една другарка има HTC и вика катастрофа е, и паднал и заебан и е тачот...Али она има мислам HTC Wildfire (не s, само wildfire) црвен и не гледам дека е нешто заебан тачот...
Мене често ми паѓаат телефони од рака...И исто така дали се поквалитетни од Xperia телефоните?
mene pred nekoj den mi padna od negde 1m visina na zemja (za evo 3d ti zboruvam) i nema gajle, ne mu se sluci nisto.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 10:42 ---
abe decki kaj moze da najdam za spustanje sceni skinovi i slicno za evo 3d?? :(

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Промената на сцени и скинови се прави со надворешни апликации, како на пример со оваа GO Launcher EX која патем е најдобро рангирана.
Од кога ке ја симнеш неа и ја инсталираш на телефонот ке сватиш за што се работи.... понатаму можеш да симнуваш нови ТЕМИ компактиблини со програмата која ти ја пишав горе.

Има и други вакви апликации кои што го прават истото како што ја пишав оваа гора, но сепак оваа е најраспространета па така да е и најфункционална.

Што се однесува за симнување на Скинови и Сцени посебно, тогаш освен Гугл Хабс (на кое нема повеке од 10 работи) нема на друго место од каде да се симнат. (или пак јас не знам)

Пробај со оваа.... па ако ти треба помош прашувај!

Член од
4 јануари 2009
Мислења
91
Поени од реакции
5
Промената на сцени и скинови се прави со надворешни апликации, како на пример со оваа GO Launcher EX која патем е најдобро рангирана.
Од кога ке ја симнеш неа и ја инсталираш на телефонот ке сватиш за што се работи.... понатаму можеш да симнуваш нови ТЕМИ компактиблини со програмата која ти ја пишав горе.

Има и други вакви апликации кои што го прават истото како што ја пишав оваа гора, но сепак оваа е најраспространета па така да е и најфункционална.

Што се однесува за симнување на Скинови и Сцени посебно, тогаш освен Гугл Хабс (на кое нема повеке од 10 работи) нема на друго место од каде да се симнат. (или пак јас не знам)

Пробај со оваа.... па ако ти треба помош прашувај!
a treba da e rutiran telefonot ili nema vrska? :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
a treba da e rutiran telefonot ili nema vrska? :)
Рутиран или не ..... апликацијата како апликација нема никаква врска со тоа!

Впрочем и РООТ на телефонот повеке корисници прават заради менување на целосната тема на телефонот одколку за неговото подобрување во работните карактеристики.

Немаш никаков проблем.... спуштај и ке се снајдеш во чекор!;)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Линк ( по пп ) за 3д филм ако ви се најдува, да го истестрирам 3д-то убаво. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Лол која е логикава Unsurprisingly, the ICS update for the EVO 3D for Sprint does not include the HTC Sense 4.0 UI. Due to the older hardware of the device, its users will have to make do with Sense 3.6 on top of all the Android ICS functionality. One V има sense 4.0 а ова чудо со 1 гига рам и дуал кор процесор не.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Лол која е логикава Unsurprisingly, the ICS update for the EVO 3D for Sprint does not include the HTC Sense 4.0 UI. Due to the older hardware of the device, its users will have to make do with Sense 3.6 on top of all the Android ICS functionality. One V има sense 4.0 а ова чудо со 1 гига рам и дуал кор процесор не.
Да точно, но интерфејсот на не EVO-то е во 3D, значи сосема различен софтвер кој има поголеми побарувања од хардверот. Затоа на Sense - от има даунгрејд. Јас мислам дека не е ништо страшно.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Дали има некој рутирано HTC EVO 3D со sense 4 rom. Ако има дали може да ми ja објасни цела постапка како да го рутирам. Фала

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Имаш на xda-developers.com под секцијата за 3D evo. Јас користам sense 4 и одлично работи

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Имаш на xda-developers.com под секцијата за 3D evo. Јас користам sense 4 и одлично работи
Кажи ми кој ром го користиш мислам имаше 2 со sense 4. Дали функционира 3D то или не. Уште една молба до тебе дали може едно твое упатство да ми пратиш во пп како да го рутирам за да не го зезнам телефонот, пошто прв пат ми е :D. Фала однапред

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Еве ти постапка за отклучување на ботлоудерот и за рутирање, само следи ги упатствата. На англиски е секако.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23379702

Овој ром го користам на ХТЦто.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25949162
Овој е 1.6 ,јас имам 1.2 инсталирано.
Само следи упатства и мува не те лази. Откога ќе го отклучиш и ќе инсталираш рекавери обавезно направи си бекап на постоечкиот ром.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom