Значи јас му објаснував на другарчето Бенамата дека јувентус од кога знам јас се финансирал со спонзори и сопствени средства, никогаш не трчале да молат Ањели да ги спаси, туку работеле домакински (пример го продават зидан за 75 милјони и го купват недвед за 30 и нешто и буфон за 50, значи даваат негде пример 10 мил плус и земаат фудбалери кои станаја легенди на јуве). Мене то ми беше целта да докажам.
А сосема друг муабет беше за милан, пошто ако го прајте Берлускони толку поштен, нека не излегва во медиуми да се фали дека заштедил 150 мил. Ако измислеше друга причина за продажбата немаше да му се нафрлат навивачите. Примерот со Зидан, во јуве не рекоја дека го продават пошто му даваат 75 мил, туку дека го продаваат ама му нашле замена.
За морати не си ја валкам устата да зборам, само можат да му се заблагодарат навивачите за периодот од 1989 до 2006, нека си ги избројат трофеите
А тој муабет со платите само докажва колку јуве работи домакински, а не како шеиците да се расфрла со пари, пошто и бабами знај така