Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Поминал и заминал, и со него Ливерпул го имал најјакиот среден ред години наназад, ни донесе историско израмнување, си замина оти на газдите му требаа пари и видоа добра заработка од него, а тој и натаму си остана на то дека го сака ливерпул. За мене е меѓу легендите!

S

Stivie G

Гостин
Поминал и заминал, и со него Ливерпул го имал најјакиот среден ред години наназад, ни донесе историско израмнување, си замина оти на газдите му требаа пари и видоа добра заработка од него, а тој и натаму си остана на то дека го сака ливерпул. За мене е меѓу легендите!
За еден играч да биде легенда, Ливерпул треба да му биде пред било кој друг тим. Другото е помалку битно. Кај Алонсо не е така.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Е кога најјак? Едино 2008-09 беше ептен јак Алонсо. Пред тоа ништо. Сакаше Рафа да го продава не можеше ни 10 да земи од него.
Ако Алонсо е легенда тогаш Кајт на пример е Господ. А Џерард не знам што би бил
--- надополнето: 16 јули 2012 во 00:46 ---
Туку слушам нешто Керол на позајмица во Њукасл за после да биди откупен за едно 17-18. И во фан клубот на Њукасл ми го рекоа тоа а еве и на фб дисутирам за тоа. Сосема е реално. Има нешто тука.
А за ова со Волкот што мислите? Можно е копукот кај нас да дојди?

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
На Алонсо, Ливерпул му е пред се, ама со сила беше продаен, како да се спротивстави на то?
Џерард и Карагер се многу поќе од легенди.
Алонсо ќе остани за мене легенда, бидеќи е еден од виновниците за единствената титула за која и ден денес се ежам и се радвам.

S

Stivie G

Гостин
Туку слушам нешто Керол на позајмица во Њукасл за после да биди откупен за едно 17-18. И во фан клубот на Њукасл ми го рекоа тоа а еве и на фб дисутирам за тоа. Сосема е реално. Има нешто тука.
А за ова со Волкот што мислите? Можно е копукот кај нас да дојди?
Ако е за доброто на тимот нека го продадат Керол(тоа и најверојатно ќе се случи). Искрено мене никогаш не ме импресионирал како што тоа го направи Торес кога дојде.
Не верувам дека Њукасл ќе дадат толкава сума за него. 12-3 е најмногу шо може да се извлече за него.
А за Волкот ако има нешто :vozbud::vozbud::vozbud:.
Исто прочитав дека наводно имало тајни преговори за Тељо и се ќе било официјализирано после Олимпијадата.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 00:56 ---
На Алонсо, Ливерпул му е пред се, ама со сила беше продаен, како да се спротивстави на то?
Алонсо ќе остани за мене легенда, бидеќи е еден од виновниците за единствената титула за која и ден денес се ежам и се радвам.
Во таа титула не учестуваше само Алонсо. Ако така гледаме Траоре е поголема легенда од него бидејки спаси чист гол во 115минута а и имаше поголем престој во Ливерпул. Исто и Дудек ќе биде поголем од него бидејки токму неговата одбрана ни ја донесе таа титула.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Јок.......уште ја паметам изјавата: Сакам да играм за Реал Мадрид!
--- надополнето: 16 јули 2012 во 00:58 ---
Ако е за доброто на тимот нека го продадат Керол(тоа и најверојатно ќе се случи). Искрено мене никогаш не ме импресионирал како што тоа го направи Торес кога дојде.
Не верувам дека Њукасл ќе дадат толкава сума за него. 12-3 е најмногу шо може да се извлече за него.
А за Волкот ако има нешто :vozbud::vozbud::vozbud:.
Исто прочитав дека наводно имало тајни преговори за Тељо и се ќе било официјализирано после Олимпијадата.
Можи 15 + бонуси да се дотера. Ипак не огрбија тогаш за 35
Волкот не знам ама некако многу се шпекулира. Не ми е нешто по ќејф освен што е брз друго потешко ама ајде
А за Тељо мислам нема шанса. Рече и сам дека ќе остани. А зошто ни е младинец од Барселона? Нели нашите треба да се развијат. И го виде она на фб шо ти пуштив?

S

Stivie G

Гостин
Јок.......уште ја паметам изјавата: Сакам да играм за Реал Мадрид!
Исто и пред некој ден имаше изјава:Го сакам Ливерпул ама во Реал се чувствувам одлично. Еб*ти легендата тва.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 01:03 ---
Можи 15 + бонуси да се дотера. Ипак не огрбија тогаш за 35
Волкот не знам ама некако многу се шпекулира. Не ми е нешто по ќејф освен што е брз друго потешко ама ајде
А за Тељо мислам нема шанса. Рече и сам дека ќе остани. А зошто ни е младинец од Барселона? Нели нашите треба да се развијат. И го виде она на фб шо ти пуштив?
Тешко ќе биде толку да извлечеме за Енди. Волкот е како создаден за нас. А и плус тоа да играш во омилениот тим ти дава поголема мотивација. Мене и Тељо ми е интересен играч. Со еден од овие 2 би бил задоволен.
Фб не сум отворил, сега треба да видам (y). Се надевам си почнал тва шо требаше:icon_lol:.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Да не ве цитирам, слободно вреѓајте го, еб*ти легендата итн, ЗА МЕНЕ ќе биди легедна, не е само тој заслужен за титулата но реков е еден од главните виновници, исто како и Дудек, јас не памтам друг голман да имал толкава улога во Ливерпул во освојвањето на титула.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Џерард имаше понуди и од Реал и од Челзи итн итн па остана. Тоти цел живот остана во Рома а можеше и во Реал и во Барса итн итн. Овие само за пример. Ова ти се вистински легенди. Кајт на пример побрзо би бил легенда неголи Алонсо. Остана до крај со нас. Сега веќе остаре и замина во Турција да поигра првотимски фудбал и тоа е тоа. Не замина по титули или пошто сакал по војак клуб да игра за разлика од некои

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Алонсо беше избркан од Ливерпул, газиде наши мили сакаа профит и го добија, во то време единствено Реал плаќаше скапи играчи и Алонсо мораше да кажва дека сака да игра за Реал. Ова е мое мислење и неможи никој да ми го оспори, а сигурен сум дека не сум само јас со вакво мислење.
Џерард и Карагер не ги мешајте во ова тие се многу поќе, иако Џерард сакаше да замини, скоро готов беше, таква легенда несмеј ни да помисли да замини.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Овие дена ново засилување очекувајте :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom