Што пари? зелена боја да не е ?Ако сака некој мерцедес 123д како од фабрика нека прати пп,
го гледам се продава еден месец, а човекот го чуваше како очите. Не знам како му се продава онај лепотан
Да, зелена боја е 1650Е пишува на него, ама мислам дека ќе спушти нештоШто пари? зелена боја да не е ?
Слики/цена/година? Има палење на дугме?Продавам Томос АПН 6 , доста зачуван и малку возен .....
525 не се добри, не им е погоден моторот, боље земи си 530.zdravo drugovi!
edno prasanje? nekoj koj sto prodava bmw 525serie neka mi pise
eden moj drugar ima go vozi veke 2 god dobro mu ide ali ipak mi kazuvas sigurno za da ne se zafrknam ne znam se dvoumam megu bmw 525 ili aj neka bide 530 i izmegu alfa romeo 159 2.4 diesel525 не се добри, не им е погоден моторот, боље земи си 530.
Мене ова ми го има кажано близок пријател кој има свој сервис во капиштец. Боље ти е да си идеш на сигурно, земи си 530 и господ да те види ке го возиш милиони километри, ако норално си го одржуваш.eden moj drugar ima go vozi veke 2 god dobro mu ide ali ipak mi kazuvas sigurno za da ne se zafrknam ne znam se dvoumam megu bmw 525 ili aj neka bide 530 i izmegu alfa romeo 159 2.4 diesel