Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.644
Поени од реакции
88.344
Само едно ќе кажам, ако не земиме класа напаѓач, пак ќе се мачиме сезонава, пак ќе имаме по 20 шанси на натпревар а само 1 даден гол. За мене најдобро е да се земат или Кавани или Јоветич. Зошто? Докажани се во лигата, ќе нема да им треба прилагодување на стилот на играта. РВП, Суарез, Џеко се премногу ризични да се земат. Се надевам Марота ќе земе еден од овие двајца и ќе направи некако за помалку пари да дојде кај нас

A

apidrone

Гостин
За Јоветич сум скептик дека би блеснал, за Кавани сум скептик дека филмашот ќе го пушти.. ебем ти скептицизам. Овие другиве неќу ни да ги спомињам.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Само едно ќе кажам, ако не земиме класа напаѓач, пак ќе се мачиме сезонава, пак ќе имаме по 20 шанси на натпревар а само 1 даден гол. За мене најдобро е да се земат или Кавани или Јоветич. Зошто? Докажани се во лигата, ќе нема да им треба прилагодување на стилот на играта. РВП, Суарез, Џеко се премногу ризични да се земат. Се надевам Марота ќе земе еден од овие двајца и ќе направи некако за помалку пари да дојде кај нас
Ама не заборавај дека играме и Лига на Шампиони. Јоветиќ нема искуство од такво натпреварување,а Кавани го има од лани само додека РВП Суарез и Џеко се многу поискусни во тоа натпреварување.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Ама не заборавај дека играме и Лига на Шампиони. Јоветиќ нема искуство од такво натпреварување,а Кавани го има од лани само додека РВП Суарез и Џеко се многу поискусни во тоа натпреварување.
Јоветич нема искуство во ЛШ? Ај преслушај се

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.491
Поени од реакции
5.586
Реално, Јоветич е најдобриот избор, млад,докажан,може да биди лидер на екипата во иднина. Голема грешка ќе биди РВП, 29 години има, да се адаптира на Италија една година и така е кревок со здравјето, преголем ризик е за тие пари.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
јако искуство има џеко 2 ипол утакмици.
--- надополнето: 13 јули 2012 во 18:58 ---
Најверојатно го лапаме и Армеро од Удинезе на позиција лев бек.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2012/07/13-199901/Juve, altro colpo: è fatta per Armero
Естигарибиа се сели во Ривер Плата.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Читам дека Јуве постигнале договор со Удинезе за Армеро,аман више од овие Јубе:pos:

Марота партали напраи:D

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Секоја чест на Марота ако му успее потегов,махер стана за позајмици,земање играчи на рати,ко-сопствености и сл.:D Башка,Армеро според мене е еден од најдобрите леви бекови во Италија(ако не и најдобар) па со негов евентуален ангажман би се пополнила таа лева страна и одбраната ќе биде спрамна за следната сезона.
Сега за сега се е само шпекулација,али ќе видиме како ќе се одвиваат настаните.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.644
Поени од реакции
88.344
:cuc:

Еј дај кажете кои играчи би требало да го напуштат Јувентус, Елиа замина во Вердер, Естигарибија во Р.Плата ќе оди, Красиќ ке го продаваме најверојатно. Други некои...?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940

Еј дај кажете кои играчи би требало да го напуштат Јувентус, Елиа замина во Вердер, Естигарибија во Р.Плата ќе оди, Красиќ ке го продаваме најверојатно. Други некои...?
IQ, Хорхе (за овај вториов имаше опција дури и да му покриваме дел од платата само сурато да не му го гледаат, а првиот за параолимпијада не го земаат, и за таму ќе падни на медицински тестој)...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034

Гросо, и се надевам овај Бориело нема да го земат -_-

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Да ги продадеме уште Пациенца,Марко Мота,Јакинта,Зиглер,Мело,и нешто останато,и со тие пари колку толку да се закрпи нешто :)

Kajgana Shop

На врв Bottom