Оти навредуваш бе ? Вкусови се тоа и на нив си се веселат некои од луѓето.........за мене вчерашните не се ништо далеку поразлични од тие кои ги наброи ти,само во побрза верзија, па си чутам онака.Немам многу шо да кажам...само ако може некој од Прилеп да ми ги врати нозете, гласот..оти ми останаа таму Се надевам шабаните видоа, или ќе видат каква беше атмосферата вчера, и ќе се запрашаат зошто нема таква атмосфера на ЏЕЈ,ЛЕПА БРЕНА и остали срања. Фала пријатно
п.с. и ја си фанав блуза
абе ти си ненормален...ЏЕЈ ќе направи иста атмосфера како САРС и Дубиоза?Оти навредуваш бе ? Вкусови се тоа и на нив си се веселат некои од луѓето.........за мене вчерашните не се ништо далеку поразлични од тие кои ги наброи ти,само во побрза верзија, па си чутам онака.
Вечерва за мене е најинтересното, макар шо ни 50 проценти нема да почувствувам музичко исполнување, али то е то. Мора да се задоволам, другата година повеќе
Како се викаш и дали тренираш фудбал или велосипедизам ?Немам многу шо да кажам...само ако може некој од Прилеп да ми ги врати нозете, гласот..оти ми останаа таму Се надевам шабаните видоа, или ќе видат каква беше атмосферата вчера, и ќе се запрашаат зошто нема таква атмосфера на ЏЕЈ,ЛЕПА БРЕНА и остали срања. Фала пријатно
п.с. и ја си фанав блуза
И ќе заборавев, респект за црното
За атмосфера не знам бидејќи нема да присуствувам и видам со свои очи, па ни имам присуствувано, но сигурен сум дека и за него народ че има кој со душа го чека. Исто и за таа Лепата важи, сигурен сум дека постарата генерација че се закрени од цела Македонија бидејќи на најголем дел ете им била ,,икона" порано. Вчера имало атмосфера со скокање, на електрични имаше пред 3-4 години некаде атмосфера со шутки, скокање и енергија максимална, така да субјективно мерило имаме за тоа, која атмосфера чини или не чини. То ми е муабетот. Мене ако ме прашуваш поубо од панкче денсерско како Ramones амин, али ајде да не ломотам овде. Битно е да се весели народот, па другото се видело.....а да и пари да извади општината, и тоа е битно.абе ти си ненормален...ЏЕЈ ќе направи иста атмосфера како САРС и Дубиоза?
Ај да не ја расипуеме темава, не ги навредив ја таквите, само ги подучувам да сватат со време шо е добра музика и атмосфера.Инаку, и вчера имаше ненормални шутки, скокања, мене лично тој од обезбедувањето незнам колку пати ме симна од ограда, лево од мене тие шо беа малку фалеше да ја кутнат оградата итн итн...За атмосфера не знам бидејќи нема да присуствувам и видам со свои очи, па ни имам присуствувано, но сигурен сум дека и за него народ че има кој со душа го чека. Исто и за таа Лепата важи, сигурен сум дека постарата генерација че се закрени од цела Македонија бидејќи на најголем дел ете им била ,,икона" порано. Вчера имало атмосфера со скокање, на електрични имаше пред 3-4 години некаде атмосфера со шутки, скокање и енергија максимална, така да субјективно мерило имаме за тоа, која атмосфера чини или не чини. То ми е муабетот. Мене ако ме прашуваш поубо од панкче денсерско како Ramones амин, али ајде да не ломотам овде. Битно е да се весели народот, па другото се видело.....а да и пари да извади општината, и тоа е битно.
п.с некој сака само да гледа и да си пивка од пивцето и да си ги пеј ете тие хитовите на Лепата, за него таа атмосфера му прија, или од Жељко да си пија и да си пее по загинатата и изгубена љубов некаде во пазувите на времето.
Ни фудбал тренирам, ни велосипедизамКако се викаш и дали тренираш фудбал или велосипедизам ?
Добро оти запознав 2ца велешани кои викаа така ко тебе "Шабани" и беа дојдени само за сарс и дубиоза...Ај да не ја расипуеме темава, не ги навредив ја таквите, само ги подучувам да сватат со време шо е добра музика и атмосфера.Инаку, и вчера имаше ненормални шутки, скокања, мене лично тој од обезбедувањето незнам колку пати ме симна од ограда, лево од мене тие шо беа малку фалеше да ја кутнат оградата итн итн...
--- надополнето: 13 јули 2012 во 18:27 ---
Ни фудбал тренирам, ни велосипедизам
Не сум бил јас, нажалостДобро оти запознав 2ца велешани кои викаа така ко тебе "Шабани" и беа дојдени само за сарс и дубиоза...