Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Што треба да се коментира. Типот е болен, егоист и човек кој страда од комплекс наречен Барселона. И сто титули да освои со сто клубови до крајот на животот кога ќе помисли на Барса или кога некој ќе му ја спомне ќе добива напади.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Абе не ме заебавајте... :facepalm:
Ај ја утре ќе пишам дека сум бил на одмор у Дубровник, таму сум го сретнал Гвардиола и тој ме испцул и истепал... :rolleyes:
Она е релевантно ко македонски медиум... :cenzura:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^ Абе не ме заебавајте... :facepalm:
Ај ја утре ќе пишам дека сум бил на одмор у Дубровник, таму сум го сретнал Гвардиола и тој ме испцул и истепал... :rolleyes:
Она е релевантно ко македонски медиум... :cenzura:
У право си за ова.....
Ама ако е вистина......шта реќи:tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
абе не реков ја дека го има пренесено само македонски сајт, видов дека го има и на другите (особено каталонските портали) туку реков дека приказната е релевантна како македонски медиум.

случаен патник (и тоа фан на Барса) патува со Мурињо и за новинарски публицитет измислува приказни.... ја пцуел, ја навредил, ја ова, ја она... o_O

ни прв ни последен пат такви работи да излезат... :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
порќе го омаловажувал и пцуел парот пред неговите деца :facepalm::facepalm::facepalm:
подобро да ги посвое некоја добра фамилија, и да ги воспитува како шо треба
ова говедо не заслужува да има другар, а не пак деца. замисли жена му случајно спомне во некој муабет зборот „барса“, овој ако не ја заколе на лице место ја глава сечам. ПСИХОПАТ, со друг збор не може да се опише ова суштество

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Денеска искочи распоредот за новата сезона 2012-2013

Првото Ел Класико во Ла лига ќе се игра на 7 Октомври

I

IBIZA SOUND

Гостин
Чави: „Самуел Ето е најдобриот напаѓач кој Барселона го имала во историјата на клубот.“

moze da se kaze deka celosno e vo pravo xavi

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Цело лето би го жртвувал за Ето, макар и на позајмица...........

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
  • Хави Мартинез изјави дека себеси не се гледа како игра во Барса, туку се гледа како член на Атлетик до 2016.. Ебате националистите баскијски :icon_lol:
  • Се шпекулира дека можно е првиот натпревар од Супер-Купот, против Реал, на Бернабе, Барса да го одигра со младинците, цел состав да биде составен од Барса Б. Тоа демек би било во знак на протест бидејќи федерацијата го 'помилува' Жозе за прстот во око на Тито. Наводно тоа и фановите го сакале.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Делофеу гази на Европсково до 19 години, денеска у 1/2 финалето против Франција 3 гола, 2 од игра и еден од пенал, и тоа оној клучниот последниот пенал за пролаз на Шпанија у финале, прогласен за играч на натпреварот.

p.s.Steve Nash:I don’t care if Ronaldo does 6.000 sit-ups, he’ll never be better than Messi.”:icon_mrgr:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Делофеу гази на Европсково до 19 години, денеска у 1/2 финалето против Франција 3 гола, 2 од игра и еден од пенал, и тоа оној клучниот последниот пенал за пролаз на Шпанија у финале, прогласен за играч на натпреварот.
Ја гледав денеска утакмицата, дечкото е бетер од Роналдо коа беше млад, добие топка па иде...со глава во земја и дрибла 2-3 и дојде некој противнички фудбалер и му ја собере или пак ќе ја заецпи во трибини. Имаше 4-5 прилики каде место да шутира/солира можеше да подаде и мислам дека главна причина зошто Франција не прими едно 7 гола е неговата себичност. Според мене играч на натпреварот е Пако Алкасер, од кога влезе он Шпанците станаа посериозни и он му ги намести двата гола на Делофеу и плус постигна еден од игра. Многу јако одигра левиот бек кој е од Барса ама се заеба тренерот и во 90та го смени и поради грешки на нововлезениот ЛБ примија 2 гола.

Kajgana Shop

На врв Bottom