Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Што треба да се коментира. Типот е болен, егоист и човек кој страда од комплекс наречен Барселона. И сто титули да освои со сто клубови до крајот на животот кога ќе помисли на Барса или кога некој ќе му ја спомне ќе добива напади.

^ Абе не ме заебавајте... :facepalm:
Ај ја утре ќе пишам дека сум бил на одмор у Дубровник, таму сум го сретнал Гвардиола и тој ме испцул и истепал... :rolleyes:
Она е релевантно ко македонски медиум... :cenzura:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
^ Абе не ме заебавајте... :facepalm:
Ај ја утре ќе пишам дека сум бил на одмор у Дубровник, таму сум го сретнал Гвардиола и тој ме испцул и истепал... :rolleyes:
Она е релевантно ко македонски медиум... :cenzura:
У право си за ова.....
Ама ако е вистина......шта реќи:tapp:

абе не реков ја дека го има пренесено само македонски сајт, видов дека го има и на другите (особено каталонските портали) туку реков дека приказната е релевантна како македонски медиум.

случаен патник (и тоа фан на Барса) патува со Мурињо и за новинарски публицитет измислува приказни.... ја пцуел, ја навредил, ја ова, ја она... o_O

ни прв ни последен пат такви работи да излезат... :)

порќе го омаловажувал и пцуел парот пред неговите деца :facepalm::facepalm::facepalm:
подобро да ги посвое некоја добра фамилија, и да ги воспитува како шо треба
ова говедо не заслужува да има другар, а не пак деца. замисли жена му случајно спомне во некој муабет зборот „барса“, овој ако не ја заколе на лице место ја глава сечам. ПСИХОПАТ, со друг збор не може да се опише ова суштество

Денеска искочи распоредот за новата сезона 2012-2013
AxcPcyqCQAAKGEN.jpg:large

AxcPmMkCEAA0rxh.jpg:large

Првото Ел Класико во Ла лига ќе се игра на 7 Октомври

Чави: „Самуел Ето е најдобриот напаѓач кој Барселона го имала во историјата на клубот.“

moze da se kaze deka celosno e vo pravo xavi

Цело лето би го жртвувал за Ето, макар и на позајмица...........

• Хави Мартинез изјави дека себеси не се гледа како игра во Барса, туку се гледа како член на Атлетик до 2016.. Ебате националистите баскијски :icon_lol:
  • Се шпекулира дека можно е првиот натпревар од Супер-Купот, против Реал, на Бернабе, Барса да го одигра со младинците, цел состав да биде составен од Барса Б. Тоа демек би било во знак на протест бидејќи федерацијата го 'помилува' Жозе за прстот во око на Тито. Наводно тоа и фановите го сакале.

Делофеу гази на Европсково до 19 години, денеска у 1/2 финалето против Франција 3 гола, 2 од игра и еден од пенал, и тоа оној клучниот последниот пенал за пролаз на Шпанија у финале, прогласен за играч на натпреварот.

p.s.Steve Nash:I don’t care if Ronaldo does 6.000 sit-ups, he’ll never be better than Messi.”:icon_mrgr:

Делофеу гази на Европсково до 19 години, денеска у 1/2 финалето против Франција 3 гола, 2 од игра и еден од пенал, и тоа оној клучниот последниот пенал за пролаз на Шпанија у финале, прогласен за играч на натпреварот.
Ја гледав денеска утакмицата, дечкото е бетер од Роналдо коа беше млад, добие топка па иде...со глава во земја и дрибла 2-3 и дојде некој противнички фудбалер и му ја собере или пак ќе ја заецпи во трибини. Имаше 4-5 прилики каде место да шутира/солира можеше да подаде и мислам дека главна причина зошто Франција не прими едно 7 гола е неговата себичност. Според мене играч на натпреварот е Пако Алкасер, од кога влезе он Шпанците станаа посериозни и он му ги намести двата гола на Делофеу и плус постигна еден од игра. Многу јако одигра левиот бек кој е од Барса ама се заеба тренерот и во 90та го смени и поради грешки на нововлезениот ЛБ примија 2 гола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom